Спојлер: Manwhore (Manwhore # 1) Is it possible to expose Chicago’s hottest player—without getting played? This is the story I've been waiting for all my life, and its name is Malcolm Kyle Preston Logan Saint. Don’t be fooled by that last name though. There’s nothing holy about the man except the hell his parties raise. The hottest entrepreneur Chicago has ever known, he’s a man’s man with too much money to spend and too many women vying for his attention. Mysterious. Privileged. Legendary. His entire life he’s been surrounded by the press as they dig for tidbits to see if his fairytale life is for real or all mirrors and social media lies. Since he hit the scene, his secrets have been his and his alone to keep. And that’s where I come in. Assigned to investigate Saint and reveal his elusive personality, I’m determined to make him the story that will change my career. But I never imagined he would change my life. Bit by bit, I start to wonder if I'm the one discovering him...or if he's uncovering me. What happens when the man they call Saint, makes you want to sin? Book Details Paperback, 368 pages Published March 24th 2015 by Gallery Books
Марина - Карлос Руиз Зафон прекрасна книга, ептен ми се свиѓа, баш ко за мене е. ја има некој прочитано?
Eve me mene uste so edna Christmas kniga Malo knigice od 200st. Bi trebalo utre da go zavrsam pa da si pocnam edna ubava podolga knigicka.
@Speechless и јас ја имав истата реакција! Една другарка ми ја збореше Парфем уште пред неколку години и не сакав да ја прочитам зашто ми изгледаше неинтересно, и пред некое време си викам дај да видам што сите толку ја фалат. Предобра, стварно. @MissChievous од каде ја најде и дали е добра?
„Карма“ - Марија Јаневска "За пρв пат во животот беше збунета. За пρв пат не знаеше да си објасни зошто нешто толκу неκонтρолиρано силно посаκуваше. Се' што саκаше во тој миг беше да биде негова κаκо што ниκогаш не била ничија. Не и' беше јасно. Деноноќно ρазмислуваше. Не знаеше дали тоа го посаκува од инат што го нема или затоа што само таκа ќе можеше за пρв пат во животот да си дозволи слабост и да си дозволи да биде заштитена. Во него го гледаше се' она што една силна жена го баρаше во еден маж. Се' она што пρобуваше да си биде сама на себе сиве овие години. Ама веќе беше пρемоρена од двојната улога. Не сте се запρашале неκогаш зошто силните жени баρаат силни мажи? Можеби затоа што саκаат баρем еднаш во животот да си дозволат да паднат, знаејќи деκа има κој да ги фати...“
Јас ја земав од библиотека, а знам дека може да се купив во Икона. Сега за сега, добра е. Орвел ми е помеѓу омилените писатели.