The Carrie diaries-Candace Bushell Не ми е баш по кеиф ама ми ја поклони другарка ми па ке си ја прочитам.
Зафон знае како да те натера да ја пробдееш ноќта. прекрасна книга Јас ја дочитав Јулија, ја сместив некаде кон врвот на листата на моите омилени книги и сега почнав да ја читам Возвишената убавина на непознатото од Инду Сундаресан, авторката на Дваесетата сопруга и Празникот на розите. Приказната ветува, па се надевам ќе ми биде уште една книга вредна за паметење
Мост преку вечноста - Ричард Бах ептен тазе почната, се пронајдов во првиве прочитани 25 страни, не знам за понатаму, но до сега како дел од мојот живот да читам. Ми пречи што има премногу детално опишани ситуации (имаат спротивен ефект, те заморуваат наместо да ти ја доловат вистинската ситуација). Би сакала ако некој ја има прочитано да ми каже импресии
За жал, морав да го прекинам Зафон ама на кратко (оваа вечер и утре наутро се надевам), и ја почнав Проклета авлија зашто ми е за утре
Моментално сум на првите страници на Пајаковата мрежа од Агата Кристи.. Ќе видеме како ќе се покаже книгата...
^^ Јас само што ја дочитав. Агата има и подобри книги од оваа, ама го има нејзиниот препознатлив стил. Не е лоша. Он топик - Штотуку започнав со Шолја Чај. Не знам дали е мој стил на книга, „на слепо“ ја земав, па ќе видиме
"Славејот" од Моргана Галовеј ми ја грабна татко ми од раце сакал да ја чита А јас се префрлив на читкање на Парадоксот на Диоген-Томе Арсовски