Како ти се допаѓа книгата? Почнав да ја читам на почетокот сум...немам некое конкретно мислење, не ме влече многу Од Ајше имам три книги кој ги добив како подарок сакам надеж да ја започнам прво со читање, само да ја дочитам " најубавото место на светот е тука". Тебе како ти се допаѓа Надеж?
Ме заинтригира што ќе се дешава понатака, дали ќе има некоја интересна дешавка. Уште го чекам моментот да ме заинтересира онака да не можам да ја оставам... ама дека читам 2 книги у исто време малце сум споричка и немам многу поминато ни од двете. Секако ќе продолжам да ја читам, па на крај ќе можам да дадам подетално мислење.
Шолја чај - Ејми Ефрон Спојлер Ме заинтересира критиката... Прочитајте каде може да ве одведе една пријателска и добронамерна шолја чај...Прочитајте како може една обична шолја чај да уништи еден живот... или три животи...
Uste malku mi ostana, planiram utre da ja zavrsam. Ja izbrav bas zatoa sto e najnova (od 2016). Knigi so vakvi naslovni i slikicki obicno gi ignoriram. I dadov sansa i za cudno cudo ne e losa. Ima ljubov, sex, prevari, drzi interes no ima i edna rabota sto malku za moj godini e prozirna. Mozda moze da prelaze pomlada generacija ama mene mi ja prekrsi fantazijata. Ne e loso solidna 4/5. Utre planiram da ja pocnam Se vrakam vo kolosek so vremeto koe go obozavam (nesto pomegu 1920-1950).