Ја добив на подарок, и планирам да ја земам на плажа да ја читам. Коментари. Каква е книгата? Да ја зимам ли?
Uste ja citam. Imam uste nekoj 40 stranici. Mislam deka denes ke ja zavrsam. Mene licno mi se dopaga posebno zosto pred 13 god sum rabotela so luge so razlicni dimensi taka da znam so sigurnost deka e bas taka. Knigava mi gi razivea likovite od toa vreme. Mene mi e mnogu emocionalna. Preku knigava ke doznaes sto oni mislat, a ne samo nasata strana, kako nie niv gi gledame. Ako si mnogu mlada mozda ne e za tebe. Sigurno bi rekla " za stari e" Ama dimensa nebira starost, eve ke otkrijam deka eden od likovite e 39 god. Naporedno so taa tema e i vmetnat eden drug lik, zena koja mas i pocinal iznenada, a prethodno napravil pogolema pronevera so pari na poveke luge. Aj dosta, veke ne kazuvam, nema da e interesno.
Го сакам хуморот на Х. Филдинг и го обожавам ликот на Бриџит Џонс, но првиот дел останува ненадминат. Очекував дека повеќе ќе се смеам, но испадна на моменти и да ми е тажна, особено кога Бриџит се потсетува на животот со Марк (инаку во третив дел Марк е починат, за жал). Малку ми е чудно што приказната е сосема поинаква во третиот дел од филмот, барем како што гледам во трејлерот. Како и да е, за лето и релаксација е добра. Некаде до половина сум, а целосна оценка во соодветната тема.
Moja licno napisana kniga koja sto ne mozam nikako da ja izdadam ...zatoa sto finansiiski ne mozam da odvojam za nea A bas e odlicna (sega ova ispagja se falam ali ne toa mi e licno mislenje)
Mozes nesto da mi otkries za knigata, Sega bas me zaintersira. Ako ne sakas tuka moze i vo LP. A ako ne sakas togas ne mora.
По улица Лондон-Саманта Јанг На почетокот глупа ми е. Ја има ли некој читано? Да продолжам ли да ја читам?