Дека Италијан нели? И јас првпат слушнав за него. Сега ќе го прашам гугл Јас почнав нова книга,те.веќе прочитав некои педесетина страни
Еве ја мила,ја издала Култура во 2008,јас ја најдов во домашната библиотека на девер ми,му била поклон од некоја бивша,а такви работи не се чуваатпа му ослободив место за нови љубови и книги..ако знаеш италијански оригиналниот наслов е un posto del mondo,а верувам дека култура ја имаат,ако не,лично ке се погрижам да ја добиеш
Сакав да ја читам Шепнувачот од Донато Каризи,ама ја немаше во библиотека па наместо таа ја зедов Ловец на души,исто од Донато Каризи...Па сега-засега колку што имам читнато супер ми изгледа,ќе видиме потака
Моментално ја читам Емоционална Интелигенција - Даниел Големан.По завршувањето ќе наведам подетални критики.Засега е во ред.
Централ парк од Гијом Мисо. Доста интересна книга која едноставно не можеш да ја оставиш. Како повеќе навлегуваш во настаните, одма право пропорционално те привлекува се повеќе и повеќе.
Рецепт за осамени срца од Асли Е. Паркер. Не е нешто што очекував. На скала за оценка од 1 до 5 задоволува со оценка 3.