Добренајдов ти благодарам за одговорот, имам во план да ја читам во скоро време и секако ќе споделам мислење. туку видов имаш постирано за некои книги од калед хусеини само не ми текнува за кои ја имам прочитано ловец на змејови од него и ми се допадна, можеш да ми препорачаш некоја книга од него како ти се допаднаа
Таков ми е планот, имам една серија паралелно па ми мати планови. Мајка ми ја читаше и четвртата ама вели се разликува малку стилот и раскажувањето, да ви се вмешам во муабетот од погоре
И јас такви коментари прочитав по интернет сајтовиве. Ларсон нема замена единствено за неговиот стил на пишување му замерувам за претераното опишување до детали
Сите три негови се прекрасни. Ако треба да бирам по ред која ми е најубава, вака би одел редот: "Илјада невероватни сонца" "И планините оддекна" "Ловец на змејови"
Без збогување.- Линвуд Баркли Не се остава така лесно, само читаш и читаш. Ја препорачувам ако сакате трилери и крајот неможеш да претпоставиш што ќе биде само читаш за да дознаеш што е следно
Сите книги од Линвуд Баркли што ги имам читано, не сум сакала да ги оставам се додека не дојдам до последната страница.