Ја имам читано-ми ја препорачаа во библиотека.Точно дека нема длабока содржина и обично несакам такви книги,но оваа баш ми се допадна.Убаво ме потсети,ке земам пак ке ја читам.
Убава е? долго време ја здогледувам на рафтовите низ библиотеката но ниту еднаш не сум ја земала...а ми изгледа интересна според насловот или ? знам дека често пати насловот лаже
Абе не е лоша ама не е ни богзнае што...многу ја фалеа и јас ја купив.На моменти ми беше доасничка некако,и скоро до крај стигнав ама не успев да ја дочитам.Сафра ме фати некоја
^ Многу сакав да ја прочитам оваа книга на англиски, ама купив една друга место неа. Откако ја прочитав таа, ја симнав оваа од нет на англиски, прочитав неколку страници и ја оставив. Не дека не беше убава, добра е книгата, само што не можам да читам книга на компјутер. Инаку, кажи ни впечатоци откако ќе ја прочиташ.
Ловец на змејови - Калед Хосеини. Прочитав 35 страници и не планирам да ја оставам. Очекувам ремек-дело, засега книгата ме воодушеви.
The Film Club - David GILMOUR Сега засега преубава, напишана на многу лесен и убав стил, но секако допира и подлабоко. Го опишува односот на татко и син. Синот одлучува да престане да се школува. Татко му му ветува, дека нема да протестира, нема да го тера да се вработи и покрај се, и ќе продолжи да го финансира под еден единствен услов - заедно да изгледаат и анализираат секоја недела по 3 филма
Супер е...лесна, динамична и брзо се чита иако е 500 страни, нема да згрешиш вреди да одвоиш време за ова
Моментално ја читам Афера од Аманда Квик, ми ја позајми една другарка, фајнли ја најдов па ќе видиме како ќе се покаже