Три метри над небото.За книгата првпат дознав овде и ме заинтересира.Досега не сум можела да ја најдам на нет бидејќи ја барав преку мобилниот. Баш се израдував вчера кога ја најдов.
Dodeka da napisam stignav do poslednite 100 strani. Mnogu ubava prikaska da se nadevam deka ubavo ke zavrsi.
„Господар на Злото“- Донато Каризи. Прекрасна книга, впрочем како и сите негови останати дела, ве држи во неизвесност до самиот крај!
Одлична писателка, која го остава читателот без здив се до последните страници. Ја обожавам Интересна книга си избрала, но доколку си во можност прочитај ги: Отворени карти, Смрт на Нил и Куќата на злото. Секоја нејзина книга е интересна и мистериозна на свој начин, имам прочитано многу нејзини книги, но овие три ми оставија посебен впечаток
Prethodnata kniga bese malku podolga i zgora na se sitno stampana pa se odluciv za malku odmor so ovaa koja ima samo 290str. Procitav nekoj 50str. i izgleda e nekoja lesna boza ama ne e letna kniga iako nesto mi spomniva Bora Bora. Kolku da me drzi 2-3 dena , da mi go razduva mozokot. Vo potraga sum po nekoj leten chic lit ama poseriozen, mislam da ima logika. Ako nekoj ima predlog neka me tagne.
toogood, само да ти кажам дека оваа авторка ми е дефинитивно една од омилените Не знам дали си ја прочитала, ама исто така би ти ја препорачала и Тhe last camellia од неа, мене навистина ми се допадна Happy reading !
Jas ovaa kniga ja imam slusano (audio-book). Mozda e edna od nejzinite poslabi knigi ama za po pat do rabota i nazad zavrsi rabota. Po tvoja preporaka Тhe last camellia ke ja stavam na hold.
Ne citam mnogu chick lit i ne sum bliska so avtorive. Poseriozna, mislev na nesto sto e vozmozno, zosto nekoj od niv sum gi pocnala ama koga ke zabegaat vo nekoj neostvarliv svet, namesto da me zabavat otisle vo drug pravec. Sekoja preporaka e dobrodojdena.