:up: Браво за изборот Фактор бивши лесно и слатко нешто за читкање А Песто Паста,храната на љубовта охоооо верувај при читање понекогаш ке посакаш да се најдеш таму и да можеш да пробаш од јадењата
Старецот и морето - Ернест Хемингвеј (само што ја прочитав) Инаку, ја почнав ''Четворицата тенкисти и кучето'' - Јануш Пшимановски
Моментално ја читам „На прв поглед“ од Николас Спаркс... Уште сум на почетокот за ‘да и судам’, но ми се допаѓа
Jа прочитав фактор бивши, слатко си се изнасмеав Сега ја почнав Молитвата на мојата мајка и почетокот е ветувачки
Моментално имам Гијом Мисо викенд Ја прочитав Затоа што те љубам, а до вечер планирам да ја завршам А потоа..Можам само да кажам браво за човекот, создава неверојатни приказни
Irenna бејби, пиши коментарче откако ќе ја завршиш, јас не бев воопшто одушевена, а мислев ќе паднам на гз... Посебно крајот ме налути
Мене ни почетоков не ме одушеви, обично книгите ги завршувам за ден-два, а оваа изгледа ќе ја читам подолго. Очекував нешто поинакво, ама ајде да ја дочитам па ќе коментирам.