Kristan Higgins - Now that you mention it Ново од Кристан Хигинс, тазе излезено денес од фурна, како меко лепче. Ми имаат некоја посебна топлина нејзините книги, а оваа баш добро ќе ми дојде за опуштање периодов.
Dodusa prikraj sum. Interesna kniga koja spojuva eden maz so devet zeni i edna kratka crna haljina. Knigata e chick lit no ne obicen, eftin. Ima dosta raboti koj mozat da se naucat, bogami ni poiskusna zena bas site ovie tajni vo musko/zenski igrici ne gi znae. Sekogas ima nesto plus.
Негирање - Кит Аблоу Спојлер: *** Книгава ја имам читано пред многу години. Случајно, повторно ми дојде до рака и почнав да ја читам пред да проверам на списокот со прочитани книги... Интересна ми е, иако сум ја читала. Некои книги вреди да се прочитаат по втор пат по неколку години
The Secret Wife - Gill Paul Нешто историско одамна не сум читала, посебно ми се допаѓа што е за Романови.
Jas ovaa kniga ja imam procitano. Bas me interesira tvojot vpecatok. Ako imas vreme napisi zbor dva. Blagodaram
Облечен човек од Игор Џамбазов. Нешто помалку од половина имам прочитано досега (за 3-4 дена). Мислам дека е прва книга на која се смеам додека читам.
Whistling past the graveyard - Susan Crandall Книгава ја почнувам само поради корицата, веднаш ме привлече. Потоа прочитав накратко и уште толку ме освои. Цитатов: „My daddy says that when you do somethin' to distract you from your worstest fears, it's like whistlin' past the graveyard. You know, making a racket to keep the scaredness and the ghosts away. He says that's how we get by sometimes. But it's not weak, like hidin'... It's strong. It means you're able to go on.“ Ѝ се радувам.