Книга за жената- Ошо Затоа што сакам да видам што е толку важна за дебатирање и на крај ќе ви дадам осврт.
Aлхемичарот - уште јас ја немав прочитано а сите ја скапаа фалење па ајде да видам за што се работи .
Не очекував дека така тужно ќе заврши Спојлер Се си мислев дека на крај ќе бидат заедно Инаку и мене многу ми се допадна приказнава
Јас вчера ја зедов Прстенот на принцезата Султана,не видов и не знаев дека е трет дел иначе ке си го земев од првиот.А планирам после овај дел да го земам првиот и сите да ги прочитам
Многу убава книга,ја имаме и ние работено и изгледа од класот само мене ми се допадна Немат да зажалиш што ке ја прочиташ
Наследена загуба. Богами загуба е, ама само на моето време. Многу досадна книга, без никакво дејство, спора, немаш причина да ја читаш понатаму, те заглупавува некако... И не ми се верува баш да ја дочитам. Мразам да оставам недочитана книга, ама некогаш се мора.
Ииии Рејнбоу, а јас одамна ја планирам книгата и многу очекувам од неа Кажи ми за преводот, пристоен е барем?
Од оваа наследена загуба? Па, пристоен е колку толку, колку што може кај нас Може тебе ќе ти се допадне, сепак за вкус се работи. Јас ја оставив на работа и еден колега земал да ја чита, ама и полоши коментари од мене даде.
Ја имам книгава дома, заедно со весник мислам одеше порано, татко ми ја читаше ама ми нема кажано за што се работи. Претпоставувам дека е еротска според корицата затоа и не сум ја почнала . Интересна е и дали е точна претпоставката дека е еротска ? Спојлер да знам да си ја прочитам
Книгата е далеку од еротска. Тешка, длабока книга за невозвратена љубов, испреплетени судбини... Јас два пати ја прочитав, првиот пат ја читав во 6то, ама се уште мозочето не ми беше развиено за ваква книга и се изгубив во сите тие имиња што се повторуваат. Вториот пат проникнав во книгата и ја сфатив суштината и колку е оваа книга прекрасна
Фала Реинбоу за информацијата , значи дома имам прекрасна книга, а ја немам прочитано , прва прилика слободно време би требало да ја прочитам.