Синоќе заврашив со читање на Бадем-Неџма .И денес започнувам со читање на Фактор бивши-Андреа Семпа ...а потоа продолжувам со Пеперутка од нашиот писател Сашо Тасевски авотор на Шмизла...
Моментално читам една еротска книга се вика Body Contact и е на англиски па ми одзема повеќе време, но ми се допаѓа! Ми ја купи дечко ми од саем на книги!
МмМ.. Ја имам прочитано.. Многу ми се допадна Иначе, јас сега ја читам „Наследството на Темпларот“ од Стив Бери.. На почеток сум, но ми изгледа како интересна книга
И јас ама некако ја забаталив во последно време. Се преорентирав у одмор само .. Сеа пак ке ја почнам Мемоарите на една Гејша ја завршив !! Прекрасно!!
калуѓерот што го продаде своето ферари- Роби Шарма не сум почнала уште, само што ја купив, од веќер ќе почнам.
Моментално и конечно ја читам-дочитувам Трчај дома-лори лансенс, ја почнав пред две недели, и еве пак и се вратив.
Слободна како ветер, од Фишер. Лесно љубовно романче. Инаку ја дочитав Девојката на командантот и сум воодушевена од книгата. Вреди да се прочитаат и Девојката на командантот и вториот дел Сопругата на дипломатот.