Ловци на среќа-Харолд Робинс, вчера ја почнав и веќе сум некаде на средина, стварно интересна книга само незнам после од каде ќе го најдам 2ри дел
^Јас го најдов на српско-хрватски во библиотека, едно распарталено книгиче Таа ми е следна на листата за читање. A на 109та страна од темава имаш линк од вториот дел на српски
Штотуку ја прочитав "Паралелен свет " од американскиот писател Бенедикт. Интересна книга за светот кој ние не го познаваме а кој се одвива околу нас ... Би сакала да добијам некоја информација за книгата ид Иво Андриќ "Знаци покрај патот" или "Знакови поред пута" . Потребна ми е за семинарска , ја читам моментално но на српски ( на македонски не можев да ја најдам) , било каква критика би ми била од помош .Фала
Сенка на ветрот Досега сум воодушевена од книгата, а на крајот знам каква ќе биде мојата реакција за книгава.
Планирам да ја почнам книгичкава, само да ми текне кај ми се стори, никако не можам да ја најдам, не ми е кај другите книги , ништо чудно да ја имам некому позајмено .
Прирачник за анти антиалкохоличари-Игор Џамбазов. Почнуваш да читаш и не можеш да престанеш, барем јас не можам.
На крајот од виножитото - Сесилија Ахерн Спојлер Иначе писателката ме потсетува на Сесилија од форумов .
Последниве 3 вечери маж ми чита “Малиот Принц“ по 1-2 глави на вечер. Така приспива и мен и Мартин хаха...шо да прајме...
Чекам инпресии Често ја гледам во библиотеката па се мислам дали да ја земам. Јас моментално ја дочитувам Помрачување морав да ја оставам недочитана за да учам за испит
Од толку книги на располагање не знам која попрво да ја фатам. Како што кажав претходно,Оркански височини ја читам,уште малку имам. Денес ја почнав и Вероника реши да умре - Пауло Коелјо.