11 минути-Пауло Коелјо Конечно!!! мн. долго време имав желба да ја прочитам и сега кога ја добив на поклон ја читкам од сабај ле и како за почеток добра е ќе видиме понатаму чичко Коелјо што напишал
Која е таа девојка од Александра Потер..забавна е..симнав и една од нет од Аманда Квик ама признавам многу тешко ми е да седам и да ја читам..навикната сум да лежам
Браво! Одличен избор. Голи во смртта е една од моите најомилени книги. Нема да те остави рамнодушна. Се надевам дека ќе го прочиташ и вториот дел Славни во смртта ( за жал на македонски се само овие два дела) .
Брокер - Џон Гришам Џоел Бекмен пред да заврши во затвор бил многу моќен човек. Излегувајќи на слобода по 6 години Џоел Бекмен добива нов идентитет и заминува во Италија, Болоња. За почеток книгава не ми е ништо посебно..
Драги Џон. Ја добив на подарок и морам да признаам дека Никола Спаркс иако пишува клишеа, пишува преубави клишеа.
Чарлс Буковски - Фактотум Како само ми искочила книгава од мојата активна, литературна перцепција - немам поим. Ама никогаш не е доцна С’г ќу да надокнадим.
Последна прочитана книга Само што ја земав чевлите на другата жена од адел паркс па ќе видиме што книга ќе испадне ќе ве известам