Само што завршив со читање на Одлука од Николас Спаркс, ќе почнувам со Патување со љубената од Божин Павловски
Знам Анатх, сестра ми ми ја препорача и рече дека била уште поубава од оваа. Ја имам дома и утре ќе ја почнам. Ај ако сакаш мал вовед дај ми за што се работи.
Ја прочитав и мора и ти да ја прочиташ..предобра е.Мислам мене сите книги од него(три бидејки само тие се преведени)ми се предобри,не ми се допаѓаат книги со научно-фантастична содржина ама неговиот стил на пишување остава без здив,значи не верував дека една книга со ваква зодржина може да биде толку добра.Земи ја обавезно И бтв и јас само што ја започнав П.С. Те сакам ама дали зошто го гледав прво филмот не сум многу возбудена околу неа
Гол човек-Игор Џамбазов...вчера ја зедов од библиотека а веке сум при крај со читање....се внесов во книгата ептен...уживкам
sakam i jas , koa bev na odmor sakav da ja kupam ama 600 denari ne mi se davaa a vikaat epten bila dobra
ааа кога би работела и би имала сопствени парички би ги трошела само на добри книги и чанти...а додека дојдам до сопствени парички...ке се тешам со книги од библиотека...можеш да си ја земеш од библиотека читај-врати....потхранување на желбата за читање..
Burned од P.C. & Kristin Cast од серијалот House of Night. Книгите од серијалов ги читам на англиски, поради простата причина што на англиски беа поефтини. Објавени се седум книги, а во јануари 2011 ќе биде објавена и осмата книга. Голем фан сум на Самрак сагата, но некако овој серијал ми е поинтересен, иако и тука се работи за вампири