Ве молам да ми дадете некој предлог за некоја книга. Да не биде многу голема затоа што мразам да читам големи книги Некоја романтична книга, љубовна, тинејџерска, авантуристичка. Ви благодарам
Онака тинејџерск.."Ангус,танги и страсно бакнување"..."Фактор бивши.....Kоја е таа девојка...ги имам прочитано затоа ти ги препорачувам нема да се покаеш ако ги прочиташ ..Kоја е таа девојка е малку поголема али се чита за два дена...
Јас би ја додала од иститот автор на Фактор Бивши и Шминкерка (ги има двете во Матица), и од тие лимонатки, порелаксирачки книги - целиот серијал со Шопингохоличарката (ги има во Топер, секоја по 200 ден.).
Добра книга пред некое време ја читав али не стасав до самиот крај ..прочитај па кажи како завршува ххихих
Ете си ја ставам Марина прва на списокот..Па ќе ти пишам импресии А П.С.Те сакам сега засега ми се допаѓа...целата приказна ми е прекрасна,а филмот го немам гледано..Ваљда затоа ми е уште поинтересна...
jas sum nekade do polovinata...ke pocekas malce,zavisi kolku vreme ke imam denoviveama obavezno ke te izvestam