Е, сега - додека ја читав неверојатно возбудливата животна приказна на Чичко Едип , бев принудена да прочитам неколку книги измеѓу - чисто да не се изедам жива од досада. Еве ги книгите: * Хари Потер и Каменот на мудроста - Џ. К. Роулинг * Сопругата на дипломатот - Пам Џеноф * Грех њене маме - Мир - Јам * Затоа што те љубам - Гијом Мисо * Остани крај мене - Гијом Мисо * (И конечно) Крал Едип - Софокле * Кодот на Да Винчи - Ден Браун Моментално читам две книги. * Прохујало са вихором (I дел) - Маргарет Мичел - Не знам зошто, ама јас сеуште не сум посебно воодушевена од книгата, а чув толку пофални зборови. * Кој ќе го фати бранот - Агата Кристи - Не е лоша досега. Сега да оставам мислења за книгите во соодветната тема..
Грех њене маме - Мир - Јам ...... прекрасна книга....а ако ги немаш останатаите прочитано од Мир / Јам... да ги прошиташ.....мн се убави
^ Паничарка, досега имам прочитано 3 книги од Мир - Јам и лично мене не се ми ништо посебно. Слободно може да пишува сценарио за шпанска серија. (Мислење за книгата имам оставено во соодветната тема. )
уу хепи сум...денеска си ја зедов Озборувачка како серијата е нешто не знам,е немам почнато,после ке почнам да читам.Мислам интересна ке биди,