Моменти кога сте се засрамиле пред родителите

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од BarbaraMorii, 21 јануари 2011.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.928
    Допаѓања:
    108.210
    Кога бев прва година средно и си водев дневник , а клучевите ги чував под тепих. Арно ама кога чистела мајка ми ги нашла , го отворила дневникот и сите мои тајни ми ги читаше.. :$

На marija305 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    најголем срам: седам со една другарка кај мене (најверна ми е до ден денес) и збориме за нашите дечковци како ни е со нив во кревет во се...а толку занесени во муабет што не сум приметила да вратата од децка ми е под отворена :^) (а татко ми спиеше во дневна) и јас велам: абе добро е само ме нервира што неможе повеке од 5 мин да издржи мора да сврши...ниту предигра ниту ништо немаме...неможам ко човек да се задоволам....(сетоа тоа татко ми го слушмал :$ ) и само што ја изговорив реченицата еве го татко ми: Здраво Мими добра ли си чичо?
    :$ :$ :$ :$

во земја се закопав..од тогаш кој и да дојде вратата ја затварав со проверка по два пати и гласот на мин.го спуштам кога зборам,а плус што долг период пред татко ми избегнував појавување :tmi:

На Osamena devojka, Smilleeeeee, LaraSolare и 8 други им се допаѓа ова.
  3. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30
    хаахахаа лелеееееееееее :rofl:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  4. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30
    ааааааааааааахахахахахахаххахахаххахааааааааааааааааа

5. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30
    Ооо,па многу не убаво од мајка ти...тоа си е приватност,да си сакала некој да ти го чита,немало да ги криеш клучевите... :)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.752
    Дестин не треба да им одговараш или ставаш коментар на сите ,доколку нешто ти се допаднало стисни ми се допаѓа и ќе завршиш работа .

На LittlePinky, ChanelIman, Chocolate.me и 3 други им се допаѓа ова.
  7. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30
    Добро,благодарам и се извинувам :)

8. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Ова беше пред 4-5 години, јас возам, татко ми до мене и еден семеен (и многу откачен) пријател на задното седиште, и по некое време пријателчето ме прашува: ЕлеМентал, шо е оваа флека горе (и покажува кон некоја мала флека на плафонот од колата, а јас стварно немав поим од каде таму) и наеднаш почна да опишува: ааа си легнал некоја цура на задното седиште, па нозете и биле таму... ПРЕД ТАТКО МИ!!!!!! А татко ми само се смешка и го охрабрува. Јас мислам дека штом тој срам го издржав, се друго е лесно

9. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    51
    Кога еден ден си дојдов многу пијана. Одвај се движев и мајка ми ме начека во салонот :$ А јас си седнав наземи и почнав неконтролирано да се смеам :tmi: После тоа цела недела се обидував да ја избегнам.

10. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Destin, исто така би можела да го користиш и копчето ,,редактирај‘‘, и да го надополниш, или поправиш твоето мислење, наместо да пишуваш пост врз пост :)

На aneaw и DESTIN им се допаѓа ова.
  11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Не се срамам од родителите. Им кажувам тоа што имам, а и да не кажам знаат скоро се, и они биле на мои години некогаш. Во претходниот милениум. :D

Иако кога размислувам на тоа да запалам пред нив ме фаќа срам. Не знам зошто.

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Седевме кај мене во двор со друштво навечер, а кога е тивко се слуша и обично зборење горе. Правев муабет со другарка ми и одеднаш еден другар ме сврте и ме баци, додека другиов му викна: „Кој ти рече да ја залапаш Вајлд?“ И сите грнаа да се смеат. :rofl: Дали ме цивна, или ме погоди во образ врска немам, беше набрзина и останав вака :o и одеднаш слушнав како тече тушот од ВЦ, мајка ми се туширала и слушнала гарант. :worried: Без слика којзнае како и се чинело. :rofl:

13. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Беше пред некој месец, се вратив дома така покасно и бев прилично пивната.И мајка ми се разбуди, дојде муабет да ми прави и се смеевме нешто, ми се приближи во образ да ме баци, а јас кутрата не знам што си мислев и ја бацив во уста! :* Е баш како смајливо :x Не е којзнае колку страшно, ама стварно ми беше непријатно, не сум веќе тинејџерка.

На Aryana, connie, sanjalica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. GirlMk

GirlMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    Најмногу се засрамив кога сум го оставила оставен разговорот :fubar: што го правев со дечко ми а татко ми случајно го прочитал :x разговор ко разговор не е ништо страшен ама овој беше первезен :$

15. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Го бакнав вујко ми во уста :$ сакав да го бакнам во образ ама он се сврте на друга страна и ......

На вагината ми се појави нешто и и кажав на мајка ми и оваа пред тато ААА ДАЈ ДА ВИДАМ ВАГИНАЛНАТА УСТА...... :$ :$ :$ :worried:

На тв имаше филм Матриск и го гледав и на сцената каде имаат односи влезе мама и се направив дека спијам :lol:

На Osamena devojka, Smilleeeeee и Aryana им се допаѓа ова.
  16. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Јас еднаш се спремав за да одам на трчање и се качив в соба да се облечам и не знам од кај ми текна и си велам - ај да се изврзам со најлони, демек за да има поголем ефект трчањето. Зедов најлони од оние со рачки од Веро, се раслеков по долна облека, се замотав што се замотав и одам да ги земам тренерките кога бап - татко ми влезе в соба. Тој ме барал ама не знаел дека сум горе, па си рекол да ме побара в соба и тропнал ( јас ни го слушнав ни ништо како што бев занесена и расшушкана со најлоните) ама дека не сум му одговорила помислил да не спијам. Кога ме виде така, замотана во најлони, плус по долна облека ( а не бев мала, 2-ра средно бев), му падна незгодно. Јас потонав. Не дека не ме имаше видено по купачи, ама се засрамив. И излезе надвор и ме праша што ќе правам така замотана и кога му кажав и почна да се смее, па ми даде некој спортски совет и тој за да ја замачкаме работава :$ ( дека тој беше спортист како млад). После кога го видов се правев наудрено, демек ништо немало :$ .

На Chokoholic25 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    хахах ме изнасмејавте :D :D мене не ми се случуваат мн вакви моменти ама колку за да споделам некој има
    пред 2 годни беше и сијаличката на „штекерот“ на вклучување на светилката во вц ни беше прегорена (леле не ми текнува како се викаат тие за вк и иск на светилките па си напишав штекер :D )
    се пристемнуваше и јас од надвор се враќам а ми се мочкаше нз колку многу :sweat: и јас натискам во средина за да ја„пуштам“ светилката отварам врата и гледам тато моча :D :D :D и брзо излегувам затворам врата и викам леле сеа кај да се денам овој коа ке се развика :?: и брзо на таван се скрив и седев таму во темно на едни прашливи даски цели 2 саата :| :|

На AnaKlarc, Decapitated.Hanna, LittlePinky и 3 други им се допаѓа ова.
  18. sanooo

sanooo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    6
    e, a jas da vi kazam pred edno 4-5godini bev na gosti so majkami i tatko mi kaj brat na tatko mi...mene mi se mocase i gledm svetloto e izgaseno si velam nikoj nema(prikve4er bese)ja otvaram vratata i so da vidam cico mi gol pod tuz :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: lele kolku se zasramiv :sweat: :sweat: i sega koga i da idam mi teknuva na toa i mnogu,mnogu mi e sram!!!!!

На Osamena devojka и sake им се допаѓа ова.
  19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    за тема секс, лелеллеел толку ми е срам тоа, дека така од мала, ич не м збореле за тоа, мајка ми ништооо, татко ми уште помалку, се сама си литав и се знам, како некој гинеколог сум сега, од интерент списанија и слично, па и да има на тв некоја сцена со секс лелеле срам ми е е да ви кажам уффф, тоа е македонскиот менталитет за жал

На Juicy и sanooo им се допаѓа ова.
  20. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ауу јас колку само сум се посрамотила еднаш кога влегов да се бањам и ги оставив гаќите на едни рафтови што ги имаме во вецето...и заборавив после да ги фрлам во корпата со нечисти алишта...и после мене влезе тато во веце и испаѓа и вика : кој ги оставил ѓаќине онака расчепатени :tmi: :tmi: :tmi:

На Osamena devojka, connie, Hopeful и 1 друга личност им се допаѓа ова.