Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Моменти кога сте се засрамиле пред родителите

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од BarbaraMorii, 21 јануари 2011.

1. Little-Mk

Little-Mk Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    328
    -Епа имаше мајка ми роденден и јас и брат ми и купивме депилатор за нозе.Таа вечер си пиевме и сект и го кладовме депилаторот да се полни.Дека касно јас за се почнав да се смеам како луда и го турнав од несакање депилаторот и викам уфф бе го турнав виб.... и почнав да се смеам гласно и брат ми со мене.Е сега дали нешто скопчаја незнам ама јас си се изнасмеав но после ми беше многу незгодно.
    -Насшколо ме ставија благајник.2ро или 3то бев незнам точно.И идам дома радосна,мајка ми средуваше нешто и и викам ее мамо јас сум сега благарник нашколо.И ме гледа она вака :^) .Мислиш благајник ми вика,..оној кој собира пари така? . И јас сега видов дека згрешив и и викам абе не благарник ми рекоја и се правев така на 3 и пол се додека не сменав тема некако со 300 маки.Тогаш се засрамив ,дека мала.

На blady, LittlePinky и angelche16 им се допаѓа ова.
  2. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Сега пред некој ден, седиме јас, мајка ми и брат ми во дневна и гледаме комедија.
    Али како и во секој филм постојат нели такви перверзни запалени сцени со звуци: ахххх,уххх,оффф,уффф и сето тоа зачинето со ржење. :D :D
    И почнува сценава и јас: Мамо, а утре што имаме за ручек? :D
    Се вртам кон брат ми и го прашувам: Имаше еден проблем со комјутерот, го реши? :D
    А тоа таму: Ahhhh, uffff, faster,faster...Оhhhh, I love you, you're the best... :$ :D
    И тие ме гледаат, се смеат. :rofl: :rofl:
    И одма излегувам од соба ко демек ме боли глава, да одам да се напијам апче. :D

На Smilleeeeee, blady, 1209 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Каков срам имам кога ќе се сетам на ова. Имав околу десет години и кај нас дома беше дојден еден пријател на татко ми, и јас како што седев на компјутер несвесно се заборавив дека тој е тука и прднав :lol: :lol: :lol: Потоа моите со денови ме караа за тој срам :tmi:

Пред извесно време се скарав со домашните и бидејќи често пцујам кога ќе се налутам, се заборавив и само им викам: ,,Пи*ка ви матер''. Тој ден си добив казна и не излегов една вечер. Многу ми беше непријатно за тоа што го направив и ден денес се срамам поради тоа |(

На Shalitra, blady, angelche16 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Naj.mila

Naj.mila Активен член

Се зачлени на:
    7 септември 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Кога добив прв пат менструација бев 7 одделение. не бев мала али не бев ни спремна за тоа . Си доагам дома од играње на улица и идам у вц одма и кога наеднаш "она" крв насекаде ... се развикав по мајка ми а таа одма дотрча си мислеше нешто ми се има десено и кога ме виде рече ааааааааа ајде ајде имаш шанса од сеа натаму ке растеш и ке бидеш жена. А ја на нејзе мамо каква жена што зборуваш што е ова ?? А таа ми одговара ... хехех јас ко слушнав почнав на цел глас да плачам Не сакаааааааааам Не сакаааааам :rofl: секогаш кога се присетиме на ова мајка ми ме зеза :$

5. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    хахахахха се спремаме на свадба да одиме и гости собрани и правиме муабет ,и незнам нешто зборевме за кумот и јас наместо кумот велам леле ку*от :rofl: :$ :$ абе како ме погледнаа сите и почнаа да се смеат а јас се засрамив ама продолжив да се смеам :devil:

во неделата сукавме јуфки со мајка ми и се зафркаваме и вујко ми кај нас ,а татко ми спрема ручек трчка натаму наваму и мајка ми ,аа еве погоден човек гледате ли како се познава :lol: ,јас се правам како да не ја слушам срам ми е пред мене да збори такви работи :o ,и она пак ајде ајде вика срамеш ли се од керка ти да кажеш па тие повише работат на случајо од нас :$ абе како сум се засрамила леле :|

6. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Еднаш во 5то одделение прв пат добив мобилен телефон и знаетее тогаш беше јака шема со телефоните, а имаше и секакви ненормални детишта што се зезаа по телефон. И така јас си го оставив мобилниот дома, а излегов нешто надвор и ми стасала порака од некој непознат број и пораката гласеше ,,сакам да те е..м" и моиве ја прочитале и почнаа да ми се дерат кој е ова, што е оваа порака, а мене ем жив срам ме изеде ем не бев ништо виновна.

7. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    :D :D :D :D Леле кога ќе ми текне......трето одделение.....симпатии расправаме со другарките и сега тебаше секое момче од одд со секое девојче да го споиме....А ја немав моментално симпатија и другарка ми вика абе ајде кажи барем едно дете со ти убаво и јас ај добро ќе кажам( :x зошто сум кажала бре)И ги напишаме на ливчиња и едно ливче кајмене.Си идам дома,ливчето у панталони(пролет беше) и панталоните на закачалка....Мајка ми ќе ги пери и го нашла ама не кажува,ќути.И после летото седиме и стана збор за лубов и мајками отвори уста.....И јас само дим да ме нема у другата соба кај дедо ми....незнам што се слуќи таму ама леле се посрамотив

8. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    4.189
    Летото пред прва година.. ги чистев фиоките за да ослободам место за книги ,тетратки и глупости што допрва требаше да ги купувам и така вадејќи некои работи ми излета едно ливче, и мама се наведна да го собере. На него пишуваше К*Р :$ :rofl: :rofl: :rofl: Се глупиравме со другарката во основно и незнам како сум го забутала во некоја од тетратките. Мама го прочита, се насмеа, ми преврте очи и отиде да го фрли.
    Јас пропаднав во земја !!!!! :$ :$ :$ :$ :$ :$

9. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Засрамени пред родители/роднини.

Вчера бев многу болна, омалаксана, со температура, стомакот ме болеше и неможв на нозе да стојам и си легнав.Арно ама не му кажав на никој дека не ми е арно, таква сум.Брат ми заспал на спална кај моите и мајка ми дојде да спие во мојата соба.И ме разбудва на сред ноќ као демек шо ти е , не си арна, шо ти се дешава и само јас низ сон и викам ништо не ми е што ти е тебе , цела успана и се завртив и презаспав.И сеа ми текна сабајлево и ја прашувам вчера мамо ти ме разбуди или сонвав.И таа ми прај ме разбуди, јачеше како магарица, како ЉУБОВ ДА ВОДЕШЕ.Лелелеле и јас цела ваква, знам дека не зборам у сон.И и викам шо праев, шо праев и таа само си се смеј.Знам дека се дешавало да сонвав такви секси соништа, ама никогаш не сум зборала или мумљала в сон, а и убаво памтам вчра ништо не сонвав, а не па сон со таква содржина.И сега мноогу ми е срам, појке нигогаш нема да спијам у иста соба со моите. :x

На 1209, AnGeL4e009, Valerin и 8 други им се допаѓа ова.
  10. poffy.pie

poffy.pie Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    10

па шо да кажам ... имав менструација, и ја менував влошката ама многу се брзав, е сега како не ми текна да ја дигнам влошката од подот до шољата, незнам :x и така си отидов јас на училиште и после доаѓам и ја немаше.. и кога го вратив филмот много се пострамив прво од самата себе. :tmi:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180

Епа,еднаш бев во вецето и заборавив да ја фрлам влошката ама ја завиткав и сум ја заборавила на машината за перење алишта...После мене влегол брат ми,излегува од вецето оди кај мајка ми и вика:мамооо,што е она завитканоно на машинана ??? и го носи во кеса завиткано и мајка ми сети што е работата,знаеше дека имав добиено, кога се вцрве од нервоза,кога ми прати еден поглед,па кога излезе брат ми од собата ми викаше... в земја пропаднав...Сакав да си заминам од дома и да се вратам кога ќе и помине лутината...

12. AnGeL4e009

AnGeL4e009 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    246
    хахахах што да прам тоа е .... :lol: сам излезе јас не го терав :P

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Beachgirl

Beachgirl Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    21
    Кога татко ми ме виде во кола со еден бивши

14. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    3.146
    Кога бев прва година средно и за роденден на другарка и купивме депилатор. И така одиме на роденден и таму ние друштвото, нејзините родители, тетки, чичковци .. И некој од нив праша што сме и купиле и јас ВИБРАТОР :wasntme: . Леле кога ме погледанаа сите збунето, ми доаѓаше во земја да пропаднам :(
    Сега се смееме за тоа, али тогаш... :@

15. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Имав мака со вагината како мала,на лето редовно се потпарував и ненормално ме болеше па еден ден после капење мајка ми ми вели ела да те намачкам со павловичева и да ти ставам пудра и јас ширам нозе а бев некаде 11-12 годинки,не бев мала ама пуста мака што ќе правиш.Ме среди се и ми вели чекај ми паднало влакно од косата(кратка коса има)и го тргна но мене ме здоболи па си офнав.Ееее после тоа следеа шали еден тон на моја сметкаа во стил еее порасна влакна ти растат на дундето итн итн.Уште знаеме добро да се изнасмееме на тоа но тогаш не ми беше смешно,бегав се срамев.

Попресна случка сега пред некој месец ми најде тампони во фиоката и ме прашува што се и јас ами мамо како да ти кажам ете види си сама..Во земја ми идеше да пропаднам.
    Исто не сакам кога ќе ми прави муабети во стилот што ќе правите со дечкото ти зборува нешто за брак ова она и јас ќе и одговорам ами мамо не сега рано е,ова она и само ќе ми речи рано рано ако не ја згрешите работата некогаш :$

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Многу пати сум се засрамила еве нешто на што се сеќавам:
    -Мерак ми беше заедно со семејството да гледаме филм.И ајде јас најдов еден што го рекламираа и пуштам на телевизор...Сите седнати со грицки-гледаме филм.Оно што филм ке беше-перверзен,без зборови останав.Ке пропаднев од срам...
    -На десетина години си пишував дневник.Моите знаеа дека пишувам дневник а јас мислев дека незнаат и каде го кријат,but i was wrong.Еднашка мајка ми зела и ми го прочитала дневникот.И во дневникот пишував драматични стории за мојата љубов...а оно трагедични,што да ви кажуем...Се сеќавам дека пишував многу за симпатијата моја тогаш,но имаше една страница,нешто во стилот „Нека си биде со која сака,не ме е гајле...јас и онака не планирам да трчам по него...“ итн,глупости. :angel: И мама кога ја прочитала страницата доле нацртала срце и во него Мариа+****** :rofl: Кога видов:зини земјо голтни ме!

На LittlePinky и angelche16 им се допаѓа ова.
  17. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Пред мама никогаш не сум се засрамила, ама пред тато еднаш пропаднав во земја од срам.
    Тој си беше надвор, работеше нешто, а јас си влегов со соба да си ја испеглам облеката, а бев облечена само на боди и гаќи. И, одеднаш тој ми влета во собата и нешто промрморе и си излезе. Не бев гола, колку-толку бев облечена, ама сепак се посрамив. :tmi:

18. AnaKlarc

AnaKlarc Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2014
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    156
    Еднаш си гледам јас така филм али филм ко филм перверзии мора да има и како у тија момент настапува сцената така братот влева в соба ја :o тој почна да се смејт и тато влага в соба гледа и вика гаси и бегав едно недела дена а брат ми уште ме задева и дури детто кажува пред сите :@ иначе мал си е :^)

19. anuvcheto

anuvcheto Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    352
    Бев кај една другарка и заминав во ВЦ со книга в раце, демек разучена.. :geek: И едно време веројатно сум прочитала нешто многу интересно, само се сеќавам дека скокнав од шољата како споулавена и истрчав кај другарка ми и туку ооооооооп сапраааааааааајз, татко и пред мене, а јас пустата од брзање сум заборавила да се облечам.. В земја ми идеше да пропаднам :@ Си се насмеа чоекот, што да прави. А јас пак за уште појќе да си се изглупирам, наместо да се облечам така се вратив во ВЦ.. Му го покажав газето.. ХААХХАХАХАХАХАХ :D

На Smilleeeeee, blady, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Arthur

Arthur Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    2.522
    Еднаш татко ми дојде дома подоцна и се соблече само по маица и гаќи и отиде да се измие нозе во купатило ама за да го сториш тоа треба да влезеш во када и јас си ја миев косата пред него и шампонот се превртил и се истурил ама тој невидел и само ја ставил едната нога во када и...слушам многу силен звук и сите подома трчаме в купатило да видиме што е кога гледаме татко ми паднал во када и сите озбилни го креваат и јас помагав ама неможев да се приберам од смеење и мајка ми само ми прави фаци демек престани и јас целата насмеана од 6 до 6 тато те боли и тој е не не ме боли си ја удрив главата во плочки и кога паднав со тупаница удрив во тушот и тоа беше врв и после кутриот дека крупен ја поместил кадата кога паднал и си ја правеше скоро цел час и кога и да се сетам на ова се смеам како улава

На Smilleeeeee и LittlePinky им се допаѓа ова.