Доколку не ти се прави не мораш, но малце е лошо да му го одземаш тоа на него. Не мора да изгледа како моминска, со венчиња, маички и глупости. Отидете на викенд во Банско пр и уживајте вие три. Или некаде во земјава, Крушево пример.
Девојки кај можам да најдам сламки/цевки за моминска вечер во форма на кур? Барав во секс шоп по интернет пишува дека немаат на залиха. Дали имате идеја кај можам да најдам?
Предлог за моминска освен во кафана? Невестата не сака во кафана сака да било нешто поинакво од вообичаено. Десет души сме и не можеме да се договориме, се' нешто на некој му фали. А и со финансиите не сме сите многу јаки, докај 1000-1500 ден. од човек би давале.
Изнајмете куќа со базен ако планирате да биде кога ќе стопли времето, можете да направите тематска забава, hawaiian party на пример Коктели, цветни ленти околу врат, сукњи од ленти од кеси, декорација на маса со ананаси и фламингоси Или можете кај некоја од вас дома, кафич што има двор а нема гужва навечер, евросет само во моментов ми текнува. За дома исто можете тематска забава, Great Gatsby мене ми е фаворит
Great Gatsby е новела, а има и филм со Leonardo Dicaprio. Се одвива во 20 тите години, па тематски би било бисери, реси, пердуви, ракавици до лактови
Освен вила со базен,некоја друга опција има за прославување моминска вечер,а да не е клише ресторан кафана?
Да, у Лас Вегас една недела у Трамп Товер. Ол инклузив. Него вие шо праите девојачки ко да нема више друг муж да имате, прин ап потпишавте?
Добро ти е ова знаеш,да те поврзам со другарка ми да и објасниш некои ствари,пошо си лета у облаци и очекува ние да и ја исполниме желбата која ја има за моминска.
Здраво Да не знаете случајно како да најдам некоја вила со базен и двор за момонска вечер во скопје и околина и како се движи цената ?
Вика Ника во Трубарево нас ни побараа 9000. и уште една мислам накај Марков Манастир Cruella de Villa така ми се чини беше...