Да овде имаш, и имаш до него едно од левата страна. Исто имаш и позади едно на спрат што е има и таму.
Да ми предложите поклон за сестрата на дечко ми, сакам да е нешто убаво ама да не е она спавача, долен веш и такви работи
Здраво, дали знаете некоја страна каде што може да се најдат ленти Team bride, и други декорации за моминска вечер
Здраво девојки, потребен е простор односно вила за моминска вечер, по можност да е со базен,ако имате да предложите нешто, може слободно во лп.За Скопје.
Девојки здраво, дали може некој скоро што правел девојкачко да ми сподели искуство, каде прославивте (ако скопје може и детали точно локација/ цена), која тематика ја избравте, совети? Старосватица сум и иако невестата нема ама баш никаква желба (околу детали), сакам да и организирам ептен убаво да и биде, не пребира ништо, среќна е што ќе прославиме. Па секоја идеја е добредојдена!
Simple - Weddings & events Од надвор изгледа убаво, лично не сум била, но оние кои славеле девојачко се фалат.
Јас организирав на другарка во Мај месец минатата година во Паралија. Беше нормална девојачка седевме на плажа вечерно време, имавме голем прекривач на плажата нареден со даски кои сами ги спремивме купивме се од Лидл и храна и алкохол и си слушавме музика и се забавувавме. Топ беше, а и не поминавме скапо. Се собравме 3 коли и отидовме.