Некаде налетав дека потекнувал од традиционално христијанско семејство, дека има брат и толкууу. Ептен ги чува у тајност.
Песната не е нешто невидено, али за Евровизија е Дорс, Лед Цепелин и Стоунси споени во едно. Сто пати ја превртев(не ради пејачот) , а 100 пута 100 на тие десетина секунди Викторија кога е во кадар и лудува со гитарата Шо би рекол Рос, права CUTIE MC PRETTY Бар по форуми очекував нешто од типот Вики ја разбуди бисексуалноста во мене, ама ништо
Кул. Мислев да не е уметничко, ама видов во италијанските медиуми дека и брат му го претставуваат под истото. Инаку еве ги он и брат му сликани со Тоти. Навивачи на Рома изгледа.
They've took you by a storm И ќерка ми(15) да ти била 200% возбудена од чоеков. Многу и' бил секси бе Ќе се отрујам
Се ќе ископаме, каква приватност Во српското видео погоре постирано, за членовиве на групата, ај што сВе италијанско грешно прочита, прво вика Дамиано трипати повторувал година, па го напуштул факултетот, кој бре факултет, ни средно не завршил, кога ако трипати понављал, а и по италијанскиве страни стои дека напуштил училиште, што не е за пофалба, сериозно. Како и да е, отеков со нивниве песни, детево ми вика-ти им качи милион вјус
Многу фудбалери го прават тоа, со едвај завршено средно или напуштено. Ретко некој да завршил, многу ретко. Ама еве, ќе има светла иднина.