Како Давид на Микеланџело е. Има ангелска убавина. Toy boy. Саково розово е екстра. Еве го тука плав. Така мислиш затоа што личи на Дамјано. Баш му носи тој податок бунтовнички вајб, придодава кон неговата сценска појава. Иначе може да упише школо понатаму во животот ако сака, со славата доаѓаат и финансии. Интересни текстови, ноќеска ги премотував италијанските песни. Ноќва ќе ги слушам англиските.
Како не завршил средно, има 22 години. Средно се завршува на 18 или 19 години обично. Однесувањето не му го можам. Мислам, и да е толку ексцентричен реално, и да глуми поголем дел до времето, сепак има граници на нормално однесување. Иначе гласот му е . Мислам дека со него ме пали повеќе отколку со изглед.
Намали playback speed(пробај со 0.5 ) веројатно така им е форматот за да одговараат брзо инаку не се вакви интервјуата.
Сега има 22, во видеото вика напуштил факултет (претходно трипати паднал година) за да се посвети на музика, прво свирел на улици, па се пријавиле на Х Фактор 2017. Во италијанските биографии што ги читав за него, секаде пишува напуштил средно 2014, зашто никогаш не сакал баш да учи (il liceo=гимназија). Како и да е, се гледа дека е бунтовно типче, убав и со преубав глас.
Goddess Итан ми има dark academia vibes, ко излезен од историски филм или фантазија со вампири ми е Интересен ми е како се издвојува со смирено однесување на интервјуа, а и да, му љубоморам за косава, he has to drop his haircair routine
Леле истото го помислив со косата. Јас и моите 20 тенки влакна коса сме му љубоморни до коска. Али делува баш онака кјут и со реакцииве ми е омилен Во тој контекст: Иначе Томас мене најоткачен ми гледа, само не секогаш спотлајтот е на него Го видовте тоа на сељо кога играше?
Јас за сега зборувам, не сум копала каква историја има (секој од) бендот. Видето не го изгледав повеќе од 10тина секунди. Не ме чуди ни што се откажал уште во прва средно. Ако се пронашол во музиката и тоа е неговото нешто, што изгледа е така, подобро е да се фокусира на неа. Што се тиче Итан, тој ми е попривлечен од Дамиано на око. И по аура. Но туше, најмногу внимание секогаш привелкува лиид сингр-от на секој бенд.
Ајде без навреди, не мислам ништо јас околу привлечностите. Смешно ми е бидејќи да беше обичен човек на улица немаше да е забележен.