Во последно време со оваа се заразив. Реков дека англиските не им се толку добри, а и оваа има и некој поп-диско ритам малку, ама ми се допаѓа и го повлекувам кажаното. Различна песна ми е хајлајт за различен ден.
Мислам дека ако ги послушам уште малку и ако имам ќерка во иднина Марлена ќе се вика А машко Дамјан или Томе Иначе спремаат мрч со worldwide shipping
Нели е Манескин? Барем јас така слушам како го изговараат името. Добро би било да се смени насловот ако е така. И, за мрчот, имаат ли страна некаде? Гледам денес ќе биде објавен.
Оваа ја слушнавте како ја пеат? 2017 по 17-18 години имале Верував дека има многу обожаватели и овде,и јас сум опседната и тоа многууу
Кога ги гледам овака, сите се топ, како бирани. Дамиано, Итан, Викторија посебно. Сите привлекуваат погледи и фановите лудуваат по нив. А Томас... да е здрав и жив само.
Јас ја започнав темава со Манескин, ама изгледа модераторите го сменаа во Монескин. Еве како треба и како не треба.
Да секој изговор е со а затоа ја почнав така, ама можеби не се пишува исто. Ако треба нека сменат модераторите.
Што не му јадете? Се за Дамиано коментари, и за Итан чат-пат. На Томас никој нејќе да му го проба, лижавчето. Загреови.
И томас е симпа, т.е. ќе биде симпа ако го скрати мулетот. Има слики на инста со пократка коса. А за Дамиано имам едно пораче подолу...