И мене не ми е нешто посебно симпатија пејачов, ама коментаров ти е крај. И за маж ти може некој прашува како можеш да го сакаш. Тие со такви носеви, и со таква физичка структура, не се ли за сакање? Понекогаш заборавате дека има тинејџери овде со различни тела и различни изгледи, па дополнително комплекси им стварате. Да да, не сте одговорни вие за сите како ќе се чувствуваат, ама нека не ве боли после и за вас ако зборат...
Изгледа да, прашува. Ко мене шо не ми е гајле како некој го гледа маж ми пошто јас го сакам така не треба и на децава да му е некоја фана на форум шо рече за таму некој си лик на телевизија. Многу се потресовте за носот на дечково покрај сите изедени гурабии во македонските јавни фаци
@fana мене воопшто не ми е гајле за носот на овој, може за мојот ми е, се пронајдов во коментарот. Затоа ли не сум мажена? Затоа ли никој не ме сака? Аххх ќе треба да одам под нож изгледа.. Детски ти беше коментарот си знаеш и сама, ама ај. Се надевам барем знаеш. Некад гордоста не ни дава да повлечеме што сме кажале
https://instagram.com/stories/manes...urce=ig_story_item_share&utm_medium=copy_link Ќе снимале песна со Мајли Сајрус
Жити се.....Си гледал концерти на Дугме, Дивлје Јагоде, Казалиште, Риблја Чорба, каде Бебек и Бора Чорба имаат повеќе алкохол и дрога во нив од крв? Си гледал концерти на Стоунси, и Ајрон Мејден?! Почесто слушам хард рок и хеви метал, а да ме видиш во живо ништо нема да ме поврзи со нив. Очигледно немаш возено долга релација со Хард рок и хеви метал музика да осетиш задоволство. Инаку Дана интернешанал мислам дека станала жена по пат на пластична операција („Though assigned male at birth, she identified as female from a very young age.“ https://en.wikipedia.org/wiki/Dana_International ) не ти држит вода коментаров Полесно е да им објасниш на децата зш Демиано носи „штикли“ отколку зошто Кончита е маж облечен во фустан и има брада (немам ништо против, тоа ми падна на ум прво) И Луј 16ти или Хенри 18ти носеле „штикли“ па биле најголеми владетели во Европа....
English subtitles ON, 1:40 мин. За тие што не можат да разберат: Дамиано : Не покажуваш емоции Итан, победи на Сан Ремо x2. Итан: looking like a vampire indifferent to human fate: ОК Итан е визуелна репрезентација на интроверт меѓу екстроверти. Хахахахах колку е само смирен , а овие 3 ца како дивјаци се во споредба.
Абе, па ако ти кажам со што се занимавам што ми е професија и дека 100 пати имам читано Библија и сум Источна Христијанка по вера