Ја има Викторија и скроз топлес на една сликa, на нивната веб страна, мислам дека е кавер на албум еден, да не ставам овде, забрането е нјудс иако ова е јавно. Може не може да се пофали со големина, ама затоа може со убавина. Има нешто посебно во неа што привлекува, ама не знам што.
@senjorita-v ops sh*t just got real , се очекуваше, а и редно беше да ја освојат USA. Очекувам големи хитчиња, светска слава и многу многу . Raise a leg before the king Во меѓувреме кампања за Vanity Fair
За вкусови не се расправа убаво пишала членка некоја страна назад. Ама искрено мене овој ни м од изглед на машко ми нема. За музиката не ни коментирам пошто воопшто не ми се допаѓа, напротив, ме иритира..
Па за одредени овде машко мора да е набилдано баце, со карирано кошулче и тесни панталони, да се оцртаат мускулите, ами како. Шо идите во темата да се глупирате, темата е за фановите на бендот а не да вреѓаме кој личел на машко кој не. Дамиано на штикли е сто пати повеќе маж од сите заедно мажи кои што вас за жал ви се допаѓаат. Дај да уживаме во музиката, не да коментираме туѓ изглед. Дај малце проширете хоризонтите, 21ви век, уште коментирате кој е маж, кој бил геј, кој вака кој така. Не ви се допаѓа? Одминете ја темата и готово.
Таман работа ако бирате да слушате музика само заради лепота од таа/тој. Јас не одам во теми како некој подобранец кога не слушам таква музика, шо корист ? И не можам, да разберам шо толку потреба да се коментира нечии изглед. Ако не ја бендисувате групата ни песните, не ги слушајте ни гледајте, можи некој со сила ве тера.
Се чудам на некои коментари како те ова, те она не им се допаѓало. Qui la gente è strana. Не само што изгледа како машко, туку изгледа секси, расен италијански примерок. Он е мојот идеал за убавина, ме омагија скроз Настрана лепотата, си ја знае работата, нема испеано лошо/лоша песна, не знам која попрво да ја слушам одново и одново. Е, добро, заедно прават музика. Луѓето немаат лоша, ни досадна песна. Мислам дека никогаш не ми било помило што го разбирам италијанскиот јазик, а ми било многу мило. Ги полудеа сите таму класично, конзервативно облечени. Una magia.