Ваква сум деновиве пост Евровизија... https://twitter.com/poisonedmindset/status/1396413897310183428?s=20 Ќе ми извините не знам како се става твит, се надевам ќе ви го отвори убаво. Сите од бендот се супер и кул, ама Дамијано е неверојатен. Каква енергија, харизма, сексапил има, воодушевена сум.
Мислам дека бендов е многу добро освежување не само за Европа, туку и за цел свет. Тоа е модерно денес, тоа е ин, таква музика сакаат новите генерации, ете и таа мода на облекување се враќа. Мене многу ми се допаѓаат, и да имаат повеќе англиски песнички за да ги разберам, не дека вака се лоши Млади се многу, се надевам ќе продолжат вака, со тој мајндсет и тој квалитет на музика.
Се осеќам привилегирано што ја знаев песнава и Монешин уште од пред три месеци Где сте били кад су били нико Ама дефинитивно после лајв перформансот остана на рипит, ден 13
Најдоброто е тоа што се микс од најдобрите светски бендови како ред хот, нирвана, артик манкис а сепак имаат нешто поинакво во целокупниот стил што те интригира дали во изглед или во песни или во двете .. Иначе да еве и мене веќе втор ден ми се на риплеј албумите
До кога мислиш дека е прифатливо, кој е денот кога треба да се замислиме дека можеби имаме проблем? За мене рано е, ама ти малку сумљив си.
Како што гледаш... не знам 13 and counting... Сега прво треба да ја научите да ја пеете и без поддршка, тоа се тренира, јас тек вчера почнав Оти италијански, па и стилот за пеење за антиталенти не e лесно ич Зити е Буони не знам уште колку ќе остане на плејлиста, претпоставувам долго, ама бендот... заувек
Се пронајдов. @f.girl ми е сведок дека ги "хејтав" до последната минута. А сега три дена само нив ги слушам.
Не е тој филмот кога ќе застанеш на сцена (замислена) да не си скроз фраер/ка ко него и само да мрдаш со уста. Кога ќе ја научиш песната, си веќе некст левел
Јас Од секогаш ми бил убав италијанскиот, иако немам мн време се оставив овие три дена за Италија Ми се јави дури желба Италија да живеам Почнав да се распрашувам