Ја претераа веќе со голотија. Сфаќам рок ѕвезди и сензационализам и привлекување пажња и останување актуелен на сцена и пркосење на систем и се. Ама, фокусот треба да им е на музика. Вака за брзо ќе "изгорат" кога нема да има што да понудат повеќе.
Пак го сонував Дамиано дека има концерт, но овој пат се сликав со неголуд сон, и убав во секој случај
Скроз голиве слики ме сецнаа на негативно, не им требаше, претерано е. Топ албум имаат, ама малце забегуваат во последно време со стилот и сликите, ај со сила интересни ќе бидеме, што поголема глупост ќе направиме... А бе музиката и шармот ги подигнаа, вака се газат сами себе
Mnogu mi e smesno koa kje vidam 15+ da gi slusaat ovie isto ko Avril Lavigne da ja slusas posle 15ta Avril i ovie max do 13 godini koa apla ne znaes sto sakas. I wanna be your slave I wanna be your master I wanna make your heart beat Run like rollercoasters I wanna be a good boy I wanna be a gangster 'Cause you can be the beauty And I could be the monster
И јас очекивав италијанска и нешто ново! Сега ја ислушав и одат на иста фора со I wanna be your slave , дури едно делче од мелодијата е идентично. Е па не им требаше, не очекував вака брзо да разочаруваат, какви текстови имаа и музика, позрело изгледаа.
Очекувано беше дека ќе извадат англиска песна, и во иднина ќе се насочат кон англиски песни за да се додворуваат на пошироката публика која, сепак, повеќе сака да слуша англиски. Не за џабе на тикток станаа хитови I wanna be your slave, и begging. Па, да го искористат хајпот, ја направиле по ист шаблон со првата. Избрзано некако.
Спојлер https://media1.tenor.co/images/c2bd...nofyveulWGbCjVrc7SLo-lx3lmg_IqitJjbiHxbCBuXmE Мене па ептен ми се бендиса, шо знам, бенгер е... Да си ја пеуцкаш у кола хахаха Одлични си се дечките, модерни, неконвенционални и баш ми е ќејф шо и нервираат сите бумери
И јас дојдов да пишам дека новава песна е I wanna be your slave само со друг текст. Не знам веќе не ми се интересни, и со голотијава се напнаа тоа па тоа.