Многу голотија јас не сакам, ми е одбивно. Негативно ми се одразува. Забележав дека се натаму оди. Некако почнува да ми се губи интересот за нив.... Сето ми е како со сила да се прават "интересни".
А колку трескање од земја имаше пред некој месец за нив. Не мислев дека една nude фотосесија ќе е доволно да испарат толку ентузијастични фанови. Не знам што е шокантно тука, уште од пред евровизија ја тераа истата естетика. Не сфаќам како одеднаш ви стана ту мач.
Од почеток беа сексуални, провокативни. Гола фотосесија не е воопшто out of character. Тие се доволно популарни што не мора да се трудат за пажња. Плус, згодни се, како да ви кажам.
Дамиано откако ја среди косата з сесијата (сори бејби ама шишка не ти стои) ми побудува блудни мислии тоа онака масленммм А и текстот на мамамиа е автобиографски, веројатно Дамиано го пишувал
Mene mi se dopagja novata pesna i podobra mi e od I wanna be your slave. Muzikata mi ostana vo glava od edno slushanje, kako shto e sluchajot so mnogu drugi nivni pesni.
Odlicni se ako ne se razbiras od muzika, niv pred se' gi kritikuvaat rok fanovi i muzicki kriticari, za vkusovi ne se rasprava no ima kriteriumi vo sekoj zanr.
Sasvim ok e toa no da tvrdis deka se odlicni malku bode oci. I marilyn manson imaat milioni fanovi i drugi losi rok grupi koi se komercijalni no kvantitetot ne znaci i kvalitet.
Членката пиша дека се одлични ама неи во што се одлични (ваљда мислеше на севкупно не само на песните). Иначе не мора да задоволуваат одредени музички критериуми за да бидат одлични. Сама пиша дека за вкусови не се расправа. За некој и Цеца е одлична. И од каде тоа дека ако некоја група тебе не ти се допаѓа по дифолт не ги задоволува музичките "критериуми"?
Taa mi bese i poentata apropo clenkata sto rece deka i se odlicni. Znam kolku se kritikuvani od hard core rock fanovi, mozes sama da procepkas i da se informiras sepak se potprev na mislenje od lica koi sto se bavat so muzicka kritika i se fanovi na rock muzikata a po nekoja slucajnost go delam istoto mislenje.
Па тоа е сосем различно од хардкор панк (рок во твојов случај). Ете ко фан на рок, хеви метал па и панк сеедно ми е Монескин. Океј се ко освежување. Не е ова Лед Цепелин или Дип Прпл па да се со искуство. Млади се, има време да се покажат и докажат.
Ваљда како упатена што си можеше подобро да се изразиш. Хардкор рок фанови и Харкорд фанови на рок не е баш исто.