Ednostavno ne se seriozen rock band mnogu me potsetuvaat na marilyn manson toj tip na odnesuvanje i pretstavuvanje so ekscentricnost pred se a ne so dobra muzika.
Твое право, но не напрај сите тука кои се собираме во темата како да немаме вкус за музика. Секако дека не се работи за најдобриот рок бенд на сите времиња, ама не се така бош квалитет како што ги опишуваш. Се прашувам дали си чула нешто друго од нив, сем I wanna be your slave? Ќе има и од нивната музика што да се памти.
Сериозно една гола фотосесија ви го смени мислењето за нив? Ние фановите на Лана поминавме низ question for the culture, and here we are, still waiting for her new album. Ама сериозно, ова досега е најголем успех што сум го видел после Евровизија. Новата песна им е под Epic Records што е биг дил. Секако дека record label-от во ваков пик сака да заработи што повеќе пари и се сомневам дека Монескин имаат кој знае каква контрола врз музиката и маркетингот.
Мене единствено новава песна не ми е нешто посебно...многу ме потсеќа на i wanna be your slave а таа не ми се свиѓаше исто.Искрено очекувам нешто како zitti e buoni да објават пак. А за голотијата, не очекував волку шокирани реакции, па една nude фотосесија не е ништо посебно, таков стил тераат од почеток, плус многу познати личности имаат слични фотосесии па никому ништо.
Леле леле, кој музички екперти за еден коментар на форум човече. За тоа што некои рок фанови не ги прифаќале сеа ние треба да бојкотираме, боже ме сачувај... Музика е чоек, ако ти се свиѓа слушаш ако не продужи даље и не го дрви безпотреба.... И мене Раста не ми се свиѓа па не идам да ги напаѓам луѓето зашо го слушаат. Гушки бацки, зз
Daleku od toa, ne znam koj kakov vkus ima samo za ovoj bend on topic ja citirav clenkata sto rece deka se odlicni, cisto moj stav. Kogo napadnav ziti se, mozam da iskazam stav valjda ili temava e samo za fanovi? backi back btw ja ne se ljutam koga me citiraat nitu pak se bunam odma, pocituvam tugjo mislenje.
На прво слушање не ми се допадна премногу новата песна. Брза, певлива, без многу емоции, океј е ама не е нешто посебно, како некои други нивни песни.
Едно нешто поради кое имам респект за нив, иако не ми е пресудно но не преферирам артисти кои во преден план им е голотијата покрај музиката, е фактот што сите членови еднакво го репрезентираат тој аспект и не е акцентот само на женскиот член.