Дали си ти јас? Ке кацо? Оф топик- скопјескопјемиско е песна за Скопје, ако не сте знаеле Не ми се верува дека имало и генерации што не гледале шпански серии, па што сте гледале побогу?
Јас италијански научив благодарение на шпанскиот и португалскиот, немам проблем и книги да читам на овие три јазици и тоа е тоа, еден од друг се учат. Истиве помагаат и при францускиот ама тој има назален изговор и сложен правопис.
Споделете баш ме интересира која ви е нивна омилена песна. Мене Coraline и For your love ми се екстра. Покрај евровизиската се разбира
Исто, исто Сега на сите им викам, ха, кај бевте јас ко ги знаев. А иначе ниту сум фан на ваква музика, ниту нешто многу ме привлекува ваков стил, ама човече очи не можам да тргнам од пејачов после настапов. Не знам како не приметив дека е ваков прекрасен кога го слушнав прв пат, кај ми биле очите
Togash primenuvaj go kade shto realno ima potreba. Nemam pravo da mi se dopadne pesnata, a da mislam deka se pretera so hajpot? Slushnav dve drugi pesni od niv i ne mi se nishto posebno. Kako ni nastapot na San Remo. Pesnata e od posle dorabotena za Evrovizija za da pobedi Italija.
Искрено и реално секаде треба да се применува. А ти пред да пишиш прво применувај го правилото за кирилица на форумов. Да, секој има право да каже свое мислење, но тоа не значи сега и оваа тема да ја натрупате со хејт коментари. Ако не ти се допаѓаат, не ги слушај и готово.
Баш прееска го слушнав настапот на Санремо и ако добро приметив при крај имаше дел со оркестар и многу моќно звучеше, не знам зошто тој дел го тргнаа на евровизискиот настап