Посебно чувство даваат кога се слушаат во вожња. Некако те тера да нагазиш повеќе, те крева адреналинот. Ги слушав и англиските песни што им се, и преработките на други странски песни, и мене повеќе ми лежат тие испеани на италијански, ама имаат и cover на Beggin, и мене стварно ми беше тоооп. Каде е најблискиот настап до нас што ќе го имаат? Некаде на Балканов?
https://lyricstranslate.com/en/le-parole-lontane-distant-words.html @Billy Idol нема споредба и за мене песна на англиски и на италијански. Не мора ни да ја разбираш, шмекот е друг
Дамијано да ти бил роден на ист ден со Elvis Presley (харизма), David Bowie (ексцентрично облекување) и Kim Jong-un (доминација врз други луѓе). Coincidence? I think not . П.С. Ми доаѓа да го отследам, 'cause my heart can't take it anymore
Го навлеков и брат ми на бендов. Покрај овај шо веќе целосно го превртив бенд, ја слушам многу Барбара, французинката. Ептен ми удира другиот дел од мене. Уште бугарката ми е на листата да ја измањачам, онака си ветив после евровизија лмао. Финците први ги открив зато први ги измањачив. Али реков и на други места, I'd totally do all of them.
Се приклучувам на групата опсесивни обожавателки на Дамијанодури и ќерка ми (5год)ја заразив со песната. Воопшто не е мој тип а толку ми иде да го.. Уфф. Уште посрамно(или не) е што ноќеска имав доста секси сон со него
Баш вчера ги изнаслушав сите и се приклучувам кон клубот на "дефинитивно подобро звучат на италијански". На англиски ми се допаднаа cover-ите, особено го заслушав..
Баш во оваа песна на старт Дамиано вика It's Maneskin (Манскин), и изгледа така се изговара точно. Ама во една друга повеќе пак ми звучеше како Менскин да го изговара името. Како и да се изговара точно, супер се. Оваа па, заедно со евровизиската ми се најаки за во кола.
Да, затоа пишав како и да се викаат Исто и мене и I wanna Be Your Slave ептен Ќе почнат сте да ги слушаат, сакале или не
Под хитно ќе и ги променам шишките на Викторија. Колку е овака поубава кога и се во страна/ги нема. Жена со зизки во 2021, не.
И да не знаеш од каде е одма ќе забележиш дека е италијанец. Типична италијанска фаца има, па и косата, брадата .. нема утка хахах.