Дали ја имате гледано серијата Монк? Ви се допаѓа ли? Јас го обожавам ликот и начинот на кој тој ги открива убиствата. Инаку епизодите ги имам гледано и по 5 пати секогаш се интересни и секогаш дознаеш некој нов детал кој претходно не си го ни забележал!
Монк Значи серијава е закон за мене! Страшна работа..паѓам од смеење кога онака перфекционистички се однесува и капа симнувам на идеите за разрешување на случаите. Браво за Монк
Монк Монк е закон Порано го следев редовно, сега не толку. Најсмешна ми беше епизодата каде што си зборуваше на некој чуден јазик и никој ништо не го разбираше
Монк МОНК! Кул лик, перфекционист. Гледам на Фокс Крајм, порано редовно го гледав, сега ако го фатам онака некогаш.
Монк Монк е многу убава серија и многу ми се допаѓа....Порано ја гледав редовно на Канал 5 а сега понекогаш ја гледам на Фокс Крајм....Многу интересно дознава убиствата а многу е смешен Посебно кога е многу педантен
Монк Значи Монк е закон! Многу ја сакам серијата, начинот на кој функционира ми е супер. Се препознавам во некои дејанија 80% сум монковски настроена.....страшно....дома маж ми Монк ме вика...
Монк Една од најубавите серии ја гледав минатото лето на Канал 5 не пропуштав ниедна епизода!!! Тешка логика има човекот од немајкаде ќе му дојде некоја мисла и ете го открил виновникот и тоа во детали како да бил таму Колку е педантен само типот , фобија од бактерии и микроорганизми( после ракување си ја брише раката со влажно марамче) Штета што не го даваат повеќе мислам дека на Fox crime го даваат понекогаш ама незнам во колку часот точно и во кои денови ако знае некој нека пише со задоволство би го гледала филмот па макар и репризи да се поздрав и чекам одговор
Монк Не го даваат сега. Последната епизода (от тие што ги имаат во Фокс Крајм) беше минатата недела. Инаку во последно време играше само сабота и недела, сега ја проверив програмата веќе не го прикажуваат. Но се надевам дека пак ке почне со некои нови епизоди
Монк Леле најбоље серија беше. Го обожавам Монк, карактерот и начинот како ги откриваше убиствата. Го нема више. Се надевам наскоро ќе даваат нови епизоди. Многу добри серии ги нема више..
Монк(Моnk)[Fox Crime & Канал5] баш ми е мило што најдов други што го сакаат типов навистина е закон најнајзакон
Монк(Моnk)[Fox Crime & Канал5] Ааааааа чичко Монк е супер, обожавам вакви серии од типот на цси, ама и Монк претерано, алал да им е на целата актерска екипа и на сценаристите.
Монк(Моnk)[Fox Crime & Канал5] МОНК ептен добар лик.Ја следев редовно на канал 5 потоа ја пратев и на ХРТ и на РТЛ и на сите канали ептен ми се допаѓаше.
Монк(Моnk)[Fox Crime & Канал5] Значи серијава ми е омилена препреинтересна е особено Монк како ги решава убиствава ама капетанот и помошникот колку се смешни демек нешто ново смислиле го решиле случаот и пак на крај од Монк чекаат Во четврток кај 21 часот негде.
Монк(Моnk)[Fox Crime & Канал5] ЈАС ГИ ИЗГЛЕДАВ СИТЕ 8 СЕЗОНИ И МНОГУ МИ Е ЖАЛ ШТО НЕМА ПОВЕЌЕ ЕПИЗОДИ А ТОЛКУ СИ ЈА САКАВ СЕРИЈАТА Спојлер ( ИНФОРМАЦИЈА ЗА ТИЕ ШТО НЕ ГИ ГЛЕДАЛЕ ПОСЛЕДНИТЕ ЕПИЗОДИ ЌЕ ГО НАЈДЕ УБИЕЦОТ НА ТРУДИ КОНЕЧНО )
Монк(Моnk)[Fox Crime & Канал5] Го даваат Монк сега во петоци на Телма во 22:30 ако не знаете. Значи преејак ми е човеков, го обожавам, знам дека порано го гледав на Канал 5 и мноогу ми беше жал што заврши само не ми текнува дали откри кој е убиецот на Труди ама сега обавезно ќе го догледам и ќе видам. И да, капетанот и тој неговиот помошник многу ми се смешни, се тука ми се прават паметни а на крај се Монк им ги решава случаевите.
Монк(Моnk)[Fox Crime & Канал5] Го обожавам Монк, следна серија на мојата листа. Забавна ми е серјата, не е само обични детективски работи.