Ја средиле вампирката кога ја виделе снимката од скриената камера. Бабиште старо ако не е способно да чува дете зошто барала работа како дадилка ц'ц'ц....
Ниедно видео не ме вознемирило толку многу ! Едноставно вриав во себе ! Просто да не ти се верува Бесилка за старава
леле јас еве трет ден неможам да се смирам како го гледав видеото многу ми е жал...се надевам дека ке ја добие најстрашната казна на светов и законски и од господ душиче мало за греота па за што е тоа виновно за така да го удира нели и е жал нели има душа па како може тоа да се одбрани толку е мало и беспомошно па уште да се изживува врз него...па како крвнички го удира дури и заспа сирото од ударите...срцето ми се кине кога ке помислам на него...се надевам дека ке биде најстрого казнета и дека ке гори во пеколот
Не ми се верува на очите,па ова не е нормална ,женава е психопат.Јас да бев на место на мајката на клоци ќе ја однесев со шамари до полиција како што таа го шамари малото.До каде отиде злобата на луѓето не ми се верува.Па тоа е мало невино дишиче кое што бара само љубов и топла прегратка.Се надевам дека ја добила заслужената казна ова чудовиште.
Ау се згрозив од ова видео.Па некој вака да му направи на моето дете,не знам што се не би и направила. Значи какви не психопати постојат
јас само првите неколку секунди гледав и еве цела недела помина а мене уште ми летаат сцените вознемирувачки низ мозоков - ужас, вака не сум се потресла никогаш
Видеото е страшно, неподносливо и несватливо за секој нормален човек. Јас не можам да си поверувам на очите, па размислувам вака: Денес секој става се и сешто на интернет од каде знаеме дека ова не е глумење и не е обид преку гледаност да се заработи!?
http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... t&id=38211 мамички еве го вториот дел од приказната за дадилката сега сум помирна дека бебето е стабилизирано без физички и психички повреди ама сепак казната е мала за тоа чудовиште...
Сега ги гледав видеата и можам да кажам срамота, казната за овој монструм е премногу блага, а и родителите биле попустливи и и рекле да не доаѓа веќе, наместо да се пресметаат на друг начин исто како таа што се однесувала со бебето. Што требала уште да му направи на бебето за да лежи во затвор? Сепак добро е што видеото го има на интернет и што мајката јавно проговорила, и јас исто би постапила, вака барем луѓето ќе ја видат која е за да не ја ангажираат и плус видеово мислам дека ги стресе сите родители за да внимаваат кого викаат да ги чува нивните деца. И добро е што бебчето е психички и физички во ред, по тие насилнички удари и боксови.
Го видовте ли новото видео снимено во Индонезија. Уште еден случај со дадилка, како да и е сестра на монструмот од Русија. После ова ако некогаш побарам услуга на дадилка ставам камера. http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... t&id=38727
Добро овие свесни се? Зарем едно малечко дете да истепаат? Колку се нервирам за ваквите Греота децата .. Овие не треба да живеат! Како можат... леле
Kakvi psihopatski misli mi doagaat vo glava za ovie luge,kako jas bi im sudela.... Nedaj boze samo...nedaj boze...