Ние имаме и дрвено и монтажно.Дома спие во дрвеното,се врти многу и се удира понекогаш ама не се пожалила дека ја боли а и си ги вади нозите низ решетки така сака,а монтажното ни е кај свеки за кога си одиме таму да спие,а и го носевме со нас на одмор и сл.некаде кога одиме и гребе по таа мрежата .Се на се задоволна сум и од двете уште спие во креветче ,има 2 год. и 5 месеци,реално не ни имам простор за да ја преместам во свој кревет имаме само една спална,дури кога ќе купиме стан.
Ние имаме јога со федери. Мислам дека на монтажното ке му биде многу ниско со мемори пена кога би се спуштил душекот на долното ниво, ако не се лажам, со мемори се пониски душеците.
Преносни има во енци менци, 5цм,10цм зависи какво сакаш.јас сум задоволна, моето е 10цм ако добро памтам ипак пред 10месеци го купував. А не се ни скапи.
И јас се двоумев за монтажно и дрвено. На крај одбрав монтажно. И не се каам. Моево почна да се мава со рацете силно чат пат ама како и да мава се е џабе кога не е дрвено Јас сум задоволна од изборот со оглед на тоа што го носам со мене кај ми текне
Меракот ми е голем. Сепак дрвено ќе купиме и онака мајка ми ќе го купи и оградници и душек се што треба. А монтажно здравје ќе купиме понатаму да биде преносно, околу 5 месеци кога ќе направи бебуш Има време
И јас ова го гледав по интернетов, ама не го видов по продавнициве во Скопје. Од каде го земавте? Ние се подновивме со вакво и одма му земавме душече.
И моево тука негде,5290 е. Мене малку ме предомислуваше што нема тркала, ама па лесно е, а и не планирам многу да го преместувам по дома.
Конкретно креветчето беше ефтино,,5000 денари. Друго се е изгор скапо во оваа продавница. Има и други продавнички ефтини,но неквалитетна роба.
Имам монтажно креветче без тркалца ама неможе убаво да го нишам во него па ни служи како игрална , негде да има да може и да се ниша да сте виделе а да не е изгор зошто три и онака многу се
Подлогата може да се користи дури е бебето помало. Но сепак би ти рекла да си земеш душече од старт. Не ми изгледа баш удобна таа подлога.
Мора душек. Тоа е нелогичноста на преносното креветче кај нас во бт. Секаде има креветчиња, а никаде преносен душек. Па што ќе ми е монтажно креветче, ако морам да влечкам огромен душек???? За информација во енци менци од понеделник треба да му стигнат душечиња, па да видиме дали ќе има за монтажно, душече што се собира.
Мене продавачките ме убедуваат дека првите шест месеци не треба душече. А и мене не ми изгледа таа подлога удобна за спиење.