Види во Бебе Супермаркет, ние од таму го зедовме пред 6 години. Има и во Локо Кроко сигурно. А секако дека се попрактични со тркалца, си го носиш каде сакаш, кога сакаш.
Јас го имам баш ова има тркалца го земав од бејби Блу во сити мол многу сум задоволна од хаук Германска марка.
Јас го потврдувам одлучниот квалитет на Хаук. За дома и кај другата баба имаме од нив купено. Душа му извади големава а како ново е.
@kukla21 преескa бев вo Џaмбo вo еднa прoдaвницa нa К (трудничкa зaбoрaвенoст ) нa втoр кaт кoгa oдиш кoн ил кaминo. Вo прoдaвницaтa нaјзaбележливo е штo имaaт мнoгу седиштa зa вo кoлa излoженo. Тaму мoнтaжните креветчињa се сo две тркaлцa a ценaтa е oд 5000 денaри нaгoре.
Дaaa дa ... Брaвo еве oвa им е лoгoтo (бели буквите биле нa црвенa пoдлoгa aмa се рaзбрaвме тo е нaјвaжнo )
Ние земавме едно монтажно од локо кроко и едно од џамбо. Супер се и двете, многу практични за шетање. Во џамбо беше мислам околу 2000 денари а во локо кроко 3500.
И ние имаме исто.Лесно е за носење, ич не смета што нема тркалца ама мене монтажните ич не ме бендисуваат за после 6 месеци. Бебето е скроз ниско кај сите монтажни и ако е како моето бебе што се буди по стопати во тек на ноќта е скроз непрактично.
Ова ни е за во дневната за во спалната имам дрвено а за да ти биде повисоко стави му јорган па јогата или ќебина
Ако може цена на креветчето, не ми ја отвара страната на Babyblu и неможам да видам а барам креветче. @Bebulleee од каде креветчето и мене ми треба, ја имам славено сликата а незнам каде сум го гледала, иначе задоволна си?
Кога ќе се роди ќерка ми (за два месеци) план ми е да спие во монтажното, оти дадата уште спие во дрвеното креветче! Монтажното кое ќе го користам не се лула, нема нишкање, а баш би сакала да можам да го занишкувам беушот во него како во лулашка, можеби така полесно ќе се презаспива! Вие кои имате монтажни што се лулат, можеби ќе знаете да ми одговорите. Дали е тоа посебен дел кој се додава на креветчето за да се нишка, или си е изработен со се креветчето па е неоделен од него (ме разбравте ли или? ) Може ли да се купи тој дел за нишкање или не постои такво нешто посебно?
Околу 7000 илјади беше да не те лажам зошто кога го купивме имаше 15% попуст. На фб пиши babyblu ќе ти отвори нивна страна можеш да им пишеш и да прашаш често имаат попусти па можеш да го најдеш и поефтино. https://www.facebook.com/pikistaracarsijastrumica/ сега една членка ми кажа за продавничкава видов има и монтажни креветчиња праќале и по карго.