Ти може веќе си купила, ама да си кажам. Јас имам монтажно со тркалца чиполино бела. 5.9000 го зедов, а бе го обожавам. Ама и душек земав од енци менци, без душек не знам како ги легнуваат, тврдо и тенко е тоа.
Од локална продавница за бебешка опрема во Гевгелија. Каде што има Грако производи,мора да го има и креветчево во твојот град или соседен.
До која возраст, т.е до колку кила може да се става бебето да спие на второто ниво на монтажното креветче?
@BirMelek kako si zadovolna od bela chipollino krevtceto jas sakam da zemam takvo dali za ova krevetce mislis kakov dusek kupivte za vo krevtce
Моето нема вакви прегради како на сликава што стојат диплени алишта. Душек земавме од енци менци за монтажно креветче што се пренесува и тој. Задоволна сум немам замерка за креветчето, ама не сум некој репер оти малку го користев, за на викенди надвор од град и после кај баба и го оставив кога одевме таму преспиваше..Откако почна да се префрла, го спакував.
Планирам ова кафеавото креветче на Бебес да го купам, на две нивоа, па да ве прашам дали имате искуство и од каде земавте душек?
Драги мајки и мајки во најава, Знам дека е темава за монтажно креветче ама не најдов само за креветчиња па ќе искористам да прашам овде. Се двоумам меѓу овие две креветчиња: Првото единствено од причина што е дрвено, и сигурно е поиздржливо, а второто ми е попрактично заради фиоките, тоа што може да се лула, а и ценовно но ме замислува тоа што е медијапанско и не знам колку е издржливо, а и колку е практично од аспект на плиткост, да не е превисоко душечето, зашто не може да се спушти подолу од ова. Ве молам некој да сподели искуство ако го користел.
Јас имам како второто убаво е се ама кога наполни една година почна да излегува и не се остава сам а првото е убаво што се спушта размисли си убаво пред да се одлучиш
Не е некако небезбедно кога ќе почне да се врти самото, со душек многу високо ми изгледа дека е, да не падне...