Во сабота почнува нова серија на Канал 5 - „Мoнтевидео“ Серијата е адаптација на истоимениот популарен филм во продолженија. Ќе ја гледате ли серијата? Јас дефинитивно ќе ја гледам, според инсертите на најавата ми изгледа многу забавна и комична http://www.youtube.com/watch?v=9nMRP6BnX5g
Да обавезно јас малку го имам гледано на RTS мислам дека беше доста комичен и забавен филм.Гледам дека темаата во филмот е поврзана со фудбал па ќе гледам....инаку најавата е доста добра особено моментот кога кажува Ние никогаш не сме имале пари жално но вистинито.
да не знае некој колку епизоди има серијава ????Иначе и јас ја гледам многу ми е убав Тирке и тој Балерина што му е надимак а и содржината ми се свиѓа
Првата сезона има 9 епизоди. Втората сезона има исто 9 епизоди и таа сега се дава во Србија. Ќе има и трета последна сезона од 9 епизоди.
не е фер сакам повеќе епизоди иначе јас си ја гледам сега изгледа тоа е втора сезона кога идат во возот...е ега има трета?излезена или уште не и ако не кога ќе излезе?
Трета сезона на РТС ќе се дава од идната година, не е уште излезена, моментално во Србија се дава втора сезона. Кај нас почнаа од почеток, прва сезона.
Зар те није срамотаааа што ти љубиш младог момкаа матора девооојкаа Најѕверската серија евер ! Ги обожавам бе ! Ама и колку се убави сите глумци...Срби шта чеш ! Нема смеа асална без нив
многу убава серија , а и глумците не се за фрлање, уф.. инаку да не знаете кога има реприза од последнава епизода?
Јас малце прочепкав по интернетов и во Србија веќе сите се излезени серии,втората сезона ја има на ју туб цела мисалм 9 епизоди и си ги изгледав и многу се интересни а третата сезона едни викаат во мај годинава други во септември оваа година..едвај чекам Тирке ми фали
мене ме нервираат сите женишта во серијава што е до мене слободно може Тирке сам да глуми. Никој друг не е потребен, пак ќе има гледаност