Слабеење до лето мене ми е 9ти ден денес јадев печени кебапи и печена зелка! тотал 3.5 кила сум ослабела! идемо даље уште 3-4 кила и доста е
Слабеење до лето супееерр лудото19 напредуваш мене ми се скрши вагата т.е стаклото и неможам да видам ама се мерев у струк сум за 3 цм помалку и се осеќам ослабната малку ) искрено јас сеа овие денови не водев исхрана од вчера почнав пак на старото и еве напредувам
Слабеење до лето Овие денови постепено намалував исхрана,а од утре сум на диета!!!! Ахххх само да издржам.. навечер ми е најтешко да одолеам на грицки, чоколади, мачкани лепчиња.. посебно пред тв, додека глеам некоја серија или филм
Слабеење до лето лудо19 што диетка држиш???? ја утре правам една месечева чистка и почнувам со здраво хранење
Слабеење до лето Има нешто по интернетов сигурно,еве јас најдов еден линк http://www.beachbody.com/product/p90x-nutrition-plan.do но се плаќа 600 $ за да го купиш
Слабеење до лето Isidora-veles pishuvaj vo temata p90x vo fintes inache ne se besplatni da ama na zamunda gi najdovvv jaasss [mod-kirilica:3kdgkd81][/mod-kirilica:3kdgkd81]
Слабеење до лето Кај што ве читам дека имате постигнато некој резултат баш се радувам! Јас мака мачам од ко знам за себе со килограмите и никако да постигнам некаков ефект....Пред 2години ослебев едно 10кила без никаква диета и повторно ги вратит! Сега една и единсвена мана ми е што пред да добијам можам буквално се да изедам, дури и "масата да ја изедам" и навистина не знам како да се справам со тоа!?
Слабеење до лето И јас си реков дека ке ослабам до лето барем 10 килца.Почнав со УН диетата,првите 2 ипол недели не симнав ни килце и си реков не се мерам више ама ќе ја држам.Еве правам месец како ја држам,денес се измерив и имам 4,5 кила ослабено,радостии.
Слабеење до лето mmmmm supeeer swwwetcandy јас со вежвите п90х се мерев у струкот пред 4 дена значи јадам се повеке овошје и зеленчук и еве имам резулати (3 цм во струкот )
Слабеење до лето јас јадев само протеини нити овошје,нити тестенини, нит благо месо, риба, јајца салата е тоа јадев, и помалце млечни производи
Слабеење до лето Jas za 3 meseci oslabev 13 kilogrami bez nekoj poseben rezim na ishrana si jadev se no gi piev slim line gel kapsulite i postignav rezultati zatoa sto go namaluvaat apetitot. inace se imam obideno so milion dieti i razni drugi tableti za slabeenje i oslabnuvav no po nekoe vreme pak si gi vrakav kilogramite i plus nekoj kilogram imav.Dokolku sakate da slabeete brzo poracajte gi slim line definitivno najdobri za sega
Слабеење до лето Aman 10tii den! Вчера ми се зезна диетата, заради обврски беше или да јадам џанк фуд, или да се онесвестам. Денеска се обидувам да се вратам во колосек. Ми се јаде ептен. Ама ако издржав 10 дена ке издржам уште 30, па што сака нека биде.
Слабеење до лето Здраво на сите! Читајки ги вашите коментари, не можев ,а да не се јавам. До пред извесно време и јас го имав истиот проблем. Малку ако се опуштев со храната килорамите веднаш одеа нагоре.Почнував со диети и гладување и за кратко кгр. се намалуваа, штом се опуштев повторно горе и се така до бесвест. Но пред извесен период ја пронајдов вистинската формула со која не само што намалив девет кгр. за два месеца туку и веќе неколку години ја одржувам таа килажа и што е интересно без некој голем напор, а гладување - што е тоа?
Слабеење до лето А која е АНА?.... ако сакаш да кажеш нешто пиши, е сега стварно те интересира или па не, глупости... Иако претпоставувам дека ќе пишеш за шејкот од Херба Лајф, за тоа не ме интересира воопшто. Погледнав во твојот профил и како што гледам не кажуваш ништо конкретно, на едно место нудиш нешто за поправање, на едно место нудиш работа и нешто за слабеење, сум била на предавања на Херба лајф, и така да јасно ми е што нудиш. Ако грешам се извинувам, можеш да ме исправиш.
Слабеење до лето Искрено? Не ме интересира! Ме иритира!!! Се сложувам со ал-вик, претпоставувам дека си застапник на херба лајф. Ако е така кажи уште во старт не врти толку.