Јас не се откажувам од нив. Пола исхрана од нив ми се состои . Кафе со млеко, доручекот скоро секој ден со јогурт ми е...
Ако ти сметаат тоа е веќе друго, гледај намали го внесот барем, постепено шознам. Инаку така некако да, ова калорично, она калорично, не ми остана многу избор за исхрана, да не беа млечните производи гладна ќе шетав.
Д овесни со јогурт и овошје Р туна со пченка и кромид и парче црн леб В кафе големо со млеко пиев и мислам ништо друго бааѓи нешто подуена сум.
Ден бе.13 П- лимон цеден овошје некое Р-варена киноа со печурки и кисело млеко В- ке нема најверојатно и дефинитивно почна мојот пмс станав со отоци денес треба да добијам ама ке касне ко и секогаш уште утре и ке ја завршам втората недела па ке се мерам иако како шо се осекам дури мислам дека и имам ставено кг а не симато
Вчерашно мени Д банана, бисквити, чок.млеко Р домат, парче леб, зденка, чајна У 3 кафиња, интегрални соленки, крекери В протеински пудинг со чиа Пак ми се отвора апетитот
Доручек: овес со кисело млеко. Ручек: кисела салата со варени компири,варени јајца и млад лук. Вечера: некоја овошка или зеленчук @ALISA0000 Алиске мене пред да ми дојде бев 4-5кг во плус, плус стомакот науен како да сум бремена 6 месец, ми помина и како издишем балон сум сега. Многу се радувам оти ми се среди циклусот со таа исхрана, еден циклус ми траеше по 3-4 месеци, и дефинитивно е било до исхраната.
Јас малку се разочарувам го вртам тоа 1 кг горе долу,да речеме стагнирам. Дали да почнам со УН . Ја имам држено имав резултати. Не е фер, од колку работи се лишувам и пак дебела.
Женски се мерев денес и јадена и пиена ми покажува 63.6 кила шо е реално мала бројка во споредба со тоа како се осеќам. Некако како подуена да сум и голема, тешко ми е. Треба да добијам за 10тина дена, можно е да сум во пмс и затоа ми е вака или рано е сеуште? Или батериите на вагата не се како шо треба сепак.
Немам физичка активност, по 8/9000 чекори максимум правам. Плус и неделава јадев по два пати во денот, иако претежно нездраво се хранев. Затоа и не пишував во темата ич, ме немаше.
Д: мусли и јогурт Р: стек со печурки, варен компир, кришка црн леб и салата У: кафе, банана, јаболко, 1 ред црно чоколадо
Луѓето почнаа да приметуваат дека сум ослабната. Не се мерам во обем , а можно е во обем повеќе да сум намалила отколку што покажуваат кг? Вчера се осеќав прегладнета прасе можев да изедам. Па си направив cheat day,мислам навистина ми требаше за да продолжам како што треба. Јадев до сега најчесто без никаков леб, ќе си воведам парче тонус дневно.
@SkarletOHara да да, можно е, јас Ви кажав дека не се мерам, ќе чекам прво ептен да ослабам да почне да ми се познава па да се мерам да видам отприлика колку сум во минус. Само така продолжи Денеска на мени: доручек: овес со кисело млеко, измеѓу малце сончоглед и кикирики, за ручек ќе си направам мешена салата со домат, краставица, црвена зелка, бамји, млад кромид и црвена пиперка, за вечера стварно незнам. Денеска плус сум ептен омалаксена, само ми се спие, леже Плус што ли се не пробав, пак неможам по вц да излезам, мислам од тоа сум и таква денеска
Д: варено јајце, маслинки, кашкавал, кришка црн леб Р: интегрални шпагети со домашен сос и сирење У: кафе, зелен чај, сникерс , мандарина Вечер ќе вежбам
Ден бр 14 П-кафе и цеден сок од 4 портокали Р- ке биде некоја овошна салата В- ке нема У план ми е овошен да го изтерам некако ич не осекам глад ,а имам сто обврски немам време да седнам и да мислам на глад и јадење па ке го изкористам за овошен т.е витамински Инаку ако си баш тој ден ептен гладна да осекаш глад џабе ти е по список витамински нема да можеш да го издржиш така да ја денес користам ситуација Инаку нешто страшно добро се дешава Иако е рано но се познава дека пола стомак ми го нема, предходно ко бремена ми беше ,лицето ми се смени,некако ми се отворија очите ,ги нема тие отоци шо ги имав и тие бумбар образи па и гуша минимална На килажа незнам утре ке се мерам ама на обем се приметувам самата за само две недели Порано за ова да го постигнам ми требаше цел месец Ама порано не се движев ич, тсх не ми беше регулирано,и пиев контрацепција сигурно и тоа има удел Чистам дома и правам ручек за утре ,од утре оваа недела третата има најубави јадењиња на свет не е чудно ако не симнам ич наредна недела плус и ке добијам Бидите умни иде среда ке ве казне вагата Ја ке се мерам утре а резултати ке пријавам у среда со вас
Д: гранола со млеко Р: плескавица со малку пржен компир и зелка салата В: ништо Уж: мандарина, чај,парче црно чоколадо
Д банана, млеко, бисквити Р мексикански микс, печурки, зелка, лион чоколатце В 2 мандарини У 3 кафиња, крекери, соленки