Ден бр 23 П-кафе банана Р-месо +зелка рукола салата В-нема Да добијам оти 10ден е веќе ке пукнам Утре имате мерење мислите шо правите
Вчера Д банана, млеко, бисквити Р јуфки со сирење и кечап, ред црно чоколадо В јаболко, уште малку јуфки У каде, бадеми, крекери
Д: две палачинки од леќа со изварка и маслинки У јаболко Р туна со мало парче црн леб Чај И сега умрев за јадење...
Д банана, млеко, бисквити Р шопска, stroopwafel В протеински пудинг, портокал У кафе, бадеми, крекери Денес сум изнастината, надуена и ич уста не ми се отвора
Предходната недела во Виена ги нападнав захер тортите, виенски шницли со помфрит, кимпир салатата дури и грдите Моцарт чоколатца ги изедов и кога се вратив од таму ШОК, 68кг! Уствари шок ќе беше да не јадев, а вака ко што гнетев не знам зошто сум шокирана ама ај ќе глумам дека не знам од каде тие 2 и пол кила за една недела. Тоа значи дека цел труд од последниве два месеци го однесе матната. Од понеделникот почнав со броење калории МОРА да ослабам. Вчера: Д: парче леб и мармалад Р: летна манџа + парче леб Денес: Д: еден варен компир Р: печен компир со печурки В: не ми се јаде, па лажица мед и јаболко Еден саат на фитнес = само 300 калории истрошени. Утре ќе се мерам. (Немој некој да се охрабри да ми префрли дека малку ми се калориите. Дека никој не ми кажа остај захер тортата, еве ти гризај морков)
Ова ти се вика баланс...па до Виена да отидеш и да не каснеш па сега нема коментар за тоа...ќе се потрошат тие кг ништо страшно Ајде женски среда денес се меревте??? Денес Д овес со јаболка У јајце варенои Р гравче В кисело млеко
Да се пријавам конечно. Што се јадеше, јадеше, доста е. Ќе почнам некоја своја верзија на Ун, најефикасна ми е. Ќе видиме како ќе оди со доењето паралелно. 83 кг сум денес. Ми треба многу да симнам, ама да не е нагло ради млекото. Очекувам минимум 30 дена да издржам. Значи 1/30, Доручек 2 мандарини, ако огладнам ќе јадам уште овошје. Ќе ручам и вечерам денес јајца, за ручек омлет сакам со праз да зготвам со салата, вечера поширано или варено највероватно.
Јас пак се враќам, Н е болна, па и мене ме фати, ама денес сум подобра. За доручек: овес со кисело млеко Ручек: туна. Вечера: незнам
Јас се измерив сабајле по навика (иако реков само првата среда од месецот ќе се мерам отсега) и шок - уште 1.3 кг намалени. А зголемив внес на калории доста. Викендов сум на роденден, ќе јадам парче торта со шеќер како награда за целиот вложен труд годинава. Мени од вчера: 2 круши; врап со пилешко и чили сос; компир манџа со телешко и парче интегрален леб + салата; За денес немам план, ќе видиме што ќе донесе денот.
@Eli23 гаќите со 3 штипки ги закачувам морам да ве дружам пак @andrejko82 давај го тука стапот + некое килце од последно мерење бми 23.3......се ми е во стомак складирано шо ти е конструкција безвезна значи Кафе испиено П. 2 јајца, краставица и домат Р грахам шпагети болоњезе У овошје,кафе В не знам уште Планот ми е до 18 часот да завршам со секакви вежби за вилица...... после 18 само незасладен чај или вода.... ииии ќе го вратам точакот во дневна, доста му е закачалка изигравање
И јас се мерев и јас бев минус ама како да не и верувам на вагава , не ми се верува навистина .. ова работава кога ќе тргне тргнато е... @Kasiopaja221 тука е стапот го држи @malerozna кај неа е ама уште не е завршено фудбалот па не доаѓа навака.. ајде пополека не се фрустрирај супер си... @Eli23 добредојде назад и со лесно да ти биде Убав ден згодни девојчиња
Официјално пријавувам 65.0кг. Продолжувам напред ама без строги рестрикции. Отприлика балансирано. П: грчки јогурт со банана,микс од семки,вишни,какао У: кафе,јаболко Р: ориз со пченка,морков, кисели краставички,цвекло В: зелка салата, леб со ајвар и зденка, парче печеница и варено јајце
И јас убава бројка видов на вагата.Минус сум само 300 до 400 гр.неделава ама оваа бројка ја немам видено од мома при мајка ко си бев. Продолжувам барем во одржување со дозвола за празнициве да одам кг два и во плус. Уште да вежбав ехее
Ако не е темава (ко дневник ми е) нема да знам кој ден ми е Ден бр 24 П-кафе банана Р-е денес ке биде вешалица +салата зелка рукола В-нишЧо За трета недела да пријавам минус 400кг Малце а ама со оглед на тоа шо ми касне 12 дена пак арно е Наредната ако добијам очекувам да е повеке