За денеска Д банана Р риба, салата, малку леб и чаша пепси В истото од ручек Физичка активност за денес немам, слободен ден ми е и ќе одмарам
Добредојде Дружи не почесто Мали измени денес во појадокот свесно 1 моцарт куглица и некоја јатка место овошје ручекот си е ист полнети пиперки со мелено месо вечера ке нема Денес ке бидам 350 плус 700 калории
П. Хумус и јогурт У. Јаболко и портокал, 2 мали кекси Р. Грав со ребра само една кутлача без леб и додатоци.... Вечера нема,зашто тоа ми е ручек вечера во ниедно време Сум ослабнала во нозеве знам, последно слабее стомакот
Ден бр 42 П- банана Р-интегрални шпагети томатело печурки и моцарела б-0 Денес на благо ја удрив јако прекршив ама нема врска идемо даље
Вчера: Д: баничка со праз Р: шопска салата со семиња и кокосов колач без шеќер В:риба и компир салата и чаша вино Калории не можам да избројам дека не ги спремав јас јадењата за ручек и вечера Денес: Д: салата домати краставици и тофу (грдо)+ парче леб 300 кал Р: помфрит печен во рерна со малку зејтин и со кечап + 100 мл кока кола 600кал В: три парчиња леб и ајвар 400кал Вкупно: некаде околу 1200-1300 калории. Деновиве болна сум и не можам да вежбам, се надевам нема вагата одма да покаже.
Д баничка со компир Р риба и салата В исто од ручекот Физичка активност стандард. Пешки од работа до дома. Денеска забораив да се измерам, во среда ќе се измерам и ќе пишам
ден бр 43 П-кафе јаболка Р-салата цвекло зелка морков патлиџан и краставица В-нема Цел ден сум турбо 15 саати од дома испадната ни ми се јаде ни ми се гледа од очите Се мерев а резултати у среда ке пријавам ради колегијалност Не е многу не е малце ок е
Дајте мотивација оти отиде коњот во реката. Толку сум поддуена или нека ми дојде или ќе полудам, мислеш храна не сум видела, без леб, ама па чоколадо јадев
Не се откажувај Ке ти дојде ке се издишиш ке симнеш наеднаш за двете недели Јас таа недела симнав 400 гр а наредната тродупло симнав Ајде можеш ти да изтераш ,земи црно чоколадо ако ти е стрв за благо Ден бр 43 П-кафе банана Р-плескавица со кашкавал +салата зелка В-ке нема Утре ден за мерење пазите шо правите
Д баничка со компир Р ајвар и лутеница У костени Вечера не јадам, утре се мерам Ако јадам сега, се осеќам како да ќе се подујам. Ако сум гладна ќе си земам овошје едвај чекам да видам што сум направила. Утре кога ќе станам прво нешто што ќе направам е да се измерам. @Neda997 ако ти се јаде благо, напрај си какао. Скоро секогаш така правам и ми поминува желбата за благо