Да се пријавам денес, пред 2 саати изедов 2 сендвичи од нарежен леб, со салама и кашкавал, не бев јадена ни спиена 24часа. Ама не се предавам после денешниот ден, од утре пак се враќам на здравата исхрана
18 ден Д. овесна каша У. мандарина, круша, оризова галета со мед и таан Р. 3 варени јајца, печени црни патлиџани, печени пиперки и салата В. зеленчукова супа
Здраво друштво, јас се ставам малку на режим за да научам поздраво да се хранам, а и ептен имам мерак да ве дружам во темава. Како секта сте некоја. Д: Банана, праска Р: Риба и компири У: Овошна салата В: Динстан зеленчук, парче леб и сирење
Вчера беше ден бр 19 Роденденски До кај 6 поручекот беше ок после упска торба Нема веза идемо даље за исте паре
6/30 Е викендиве ќе ми бидат најтешки, само на храна мислам. Денес викендашки се почастив со леб после една недела Д. 2 тонус лепчиња со намаз од маслинки, парче кашкавал, домат и краставица Р. Печен ослич со компир салата В. Веројатно ништо, едино може компир салатата да ја дојадам Вчера: Д. Смути со банана,овес,чиа, 1-2 суви урми, какао и неколку капки екстракт од рум У. Таратур Р. Цезар салата В. Бевме на роденден па се напив чаша пиво и земав една зденка и тркалце похована тиквица
Д банана, чок.млеко, 2 бисквити, кафе Р 40г смоки со јогурт, 3 парчиња двопек,вафер В грчки јогурт, 3 оризови галети, коцка црно чоколадо У 2 кафиња, 2 бисквити, 5-6 бадеми, тук крекери 30мин пешачење, 30 вежбање
20 ден Д. овесна каша У. 2 мандарини, 1 оризова галета со путер од кикиритки Р. риба, додаток спанаќ и зелена салата В. безалкохолно пиво
Смалете го внесот на калории, повеќе протеини. Алкохол јок. Затоа што не можете повеќе да истрошите од тоа што ќе изедете . . .
Ден 27 Д: две матени јајца со сирење и две кришки ржан леб Р: кокошка со компир и чаша вино. У: можеби ќе биде некое овошје За вежбање решив од понеделник до петок да вежбам ,викенд да се одморам. Со Господ напред утре и се надевам дека ќе има резултати
10/30 П: млеко со бисквити У: протеински пудинг, оризови галети Р:спанаќ В: кајгана со 3 јајца,рукола,салама,чиа семе и протеински грчки јогурт скир + вежбање 11/30 П: овесна каша Р: тортиља со пилешко месо,рукола,грчки јогурт и малку печен компир В: 2 оризови галети
Д банана, млеко, 2 бисквити, кафе Р варено пилешко со 100г печурки, 100г кисело млеко, 2 оризови галети, ред црно чоколадо В протеински пудинг, 4 парчиња двопек У 2 бисквити, 2 кафиња, бадеми Вежбање и пешачење
21 ден Д. овесна каша Р. пилешко, печени тиквички и салата У. правев бомбици со бадеми, индиско ореви, лешници, урми, таан и кокосово масло па дури ги правев пробував што фали, па после и од готовите јадев. Претерав и не вечерав. Утре понеделник, да видиме кој ќе има најдобри резултати.
Ден 3 П: / Р: Печени компири со зеленчук, зелка салата У: Овошна салата и индиски ореви В: Две парчиња црн леб, две варени јајца, крем сирење и домати.
Добро утро мајне даме Славев родендени периодов и ја заборавив групата. Почнувам како прв ден денес со 75 кг
До бро утро Јас кило горе кило доле работава..значи викендите ми се секогаш проблем, готвам и јадам а не дека па толку ми се јаде..него сите дома околу маса собрани и ај не јади..не ми е тоа оправдување ама ај.. Од денес ОЗБИЛНО Д овошна салата У кафе Р кокошка испеков па само со салата ќе биде В салата
Ајде резултати да видеме кој е најпослушен .Овие денови не дека многу јадев,ама па се да се проба,некој си 200-300 минус како да не е без ништо.Ајде малку по озбилно од оваа недела(да се надевам дека нема се што ке се најде пред мене да изедам).
Еве ме понеделнички да се пријавам на рецепција. Диета почната од 12ти Јануари, неколку дена намалување на јаглехидрати за после 5 дена скроз да ги тргнам од мени. Денес полесна за 4 килограми. Продолжувам со диетата, неделава можам да се движам повеќе, се надевам да намалам уште некое килце до 15ти