Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

(Морална) Поддршка за сите што сакаат да ослабат

Дискусија во 'Диети' започната од Vampire-Girl, 26 јуни 2010.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Репорт од вчера. :D

Појадок - две праски и јогуртче.
    Ручек - две варени јајца, два патлиџана и сиренце. :wasntme:

Не вечерам, затоа што појадоков ми е всушност кај 12-13ч, а ручекот кај 19ч. :lol:

Денес предвреме ви кажувам да не се надевате на мене, одам на пивофест после и ќе падне многу пиво и малку скара. :x

На gaga.rocks му/ѝ се допаѓа ова.
  2. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    Дузи заслужи да се почастиш.
    Девојки мило ми е што сте ослабнале.
    Кај мене се е убаво, теретана и протеини повеќе јадам и ТОП 8)

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.326
    Допаѓања:
    4.782
    Деновиве ми се исти.Доручек овошје,ручек салата,шопска или таратур.
    Од средата симнав 4 кила.Вчера ми се сврте па мусли додадов и супер е сеа.
    Вежбам на орбитрек заедно со Тhe vampire diaries. :D

На pumpkin, Hopeful, ludoto19 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    Woa Еми честитам! Брзо си симнала.
    Btw. денеска имав тн. cheat~day.... Не е моја вината, бевме на износ па имаше многу благи работи :|
    Од утре продолжувам.

5. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Ај и јас да се вратам на темава.Бев на одмор, па правев малце пауза од слабеењево.Од средата си почнав програма за вежбање-1 саат или саат и пол, пет пати неделно, мешани вежби.На пр.пола саат правам стомачни, пола саат вежбам на точакот, пола саат зумбам, итн...Супер се осеќам после вежбањето, а немам забрана за ниеден продукт, па си јадам и благо, нормално по малце...После месец дена би требало да има некои резултати :rofl:

На Hopeful, Ema.Sk и gaga.rocks им се допаѓа ова.
  6. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Девојки за време на воден ден,што се можам да конзумирам? само вода???

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.331
    Допаѓања:
    158.462
  8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Здраво како сте? :D
    Ајде дојдов и јас на рапорт за деновиве :)

Прво, Кристи во воден ден можеш и чај и кафе незасладени. :)

Јас деновиве од сабајле јадам кроасан, еднаш јадев парче торта што ми ја донесоа оти не бех на роденден, ручам што најдам дома, туна, месо, компири, прсти, макарони, виршли, јајца и слично со кришка или без леб. Вечерам пуканки нескафе и чаша леден чај претежно ... еднаш вечерав кисело млеко еднаш житарици и така. Еден ден слобода си дадов јадев кога стигнав и се што стигнав, ама тешка депресија ме мавна :D Али наредниот ден зобав јајца и лубеница скоро цел ден. :P

Се на се убаво се осеќам, и сега дечко ми ми рече, мориии си ослабела таков запрепастен :muscle: А јас така си трепкав со очињата и го дриблав дека сега е подебел од мене а уште малку, месец два (не е баш малку де ама нема врска) ќе може да ме крева како партал :rofl: :wasntme: Богами одамна тоа не сум го доживеала. Не му дозволувам, не дека не може ама пуст страв да не се срушиме двајцата буци буци како што сме и ете ... :D

Јас сум среќна. Цветам од радости :f:

На Marilyn-Monroe, Ema.Sk, gaga.rocks и 3 други им се допаѓа ова.
  9. strange-woman

strange-woman Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    7
    Јас бев до сеа на одмор и се разбира го прекршив начинот на исхрана :devil: од утре почнувам пак :D

10. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    и јас ќе започнам бар едно 5kg да отстранам,само незнам од кога,бидејќи летото и не ми е баш омилено за да ослабам :D

11. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Ја меркам темава долго време ама денес собрав сила да ви се придружам :D
    Ми требат едно 4-5 килца да ослабам а летово дури 1 симнав :tmi: И зато решив да ви се придрушам па можи со вашата морална подршка ке симнам уште некое :D
    Иначе физички сум доста активна еве веќе направив 1 месец од кога почнав да трчам и стомачни секој ден но деновиве ке треба да одморам од трчањево оти ноџето си го повредив и не можам многу да се движам:(
    Иначе храната си ја имам драстично намалена јадам само мусли,јогурт,љубеница и такви ми те тие работи и секако и јас си имам некој грешни денови кога душичето не можи да одолеј од нешто :D
    Е така феминки ке се дружиме во ова тема а искрено се надевам дека на крајот од летото ке ги имаме симнато непосакуваните килца и заслушено ке си јадиме тората :rofl: :*

12. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    91
    да се пофалам дека ослабнав 4 кила :) и тоа без некоја диета само помалце јадам,ама сепак тука е мешето :/

13. sweetheart10

sweetheart10 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    160
    И јас решив да ви се приклучам..Имам вишок некаде околу 5 килограми и сакам да ги симнам.

Вчера за доручек јадев овошна салата од кајсии, праски и банана ; за ручек пилешко и ориз ; за вечера варен башак и кисело млеко.

Денес во 8 часот јадев млеко и житарици, во 12 овошна салата исто како вчера ; во 5 јадев летна манџа и едно парче сирење.За вечера ако почувствувам глад ќе јадам кисело млеко и од тие соленките стапчиња.

Исто така вежбам зумба по половина час, правам 100 склекови, ги вежбам вежбите на Ким Кардашијан, џогирам одприлика околу 40 мин и сега ќе возам ролери.Така секој ден.

За 2 недели одприлика колку би требало да ослабнам ? :$

На gaga.rocks му/ѝ се допаѓа ова.
  14. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    If you asking мене околу 3-4 кг.

На sweetheart10 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Го издржав мојот прв воден ден.И многу сум хепи.Немав некој потешкотии,единствено кога мораше на татко ми да му направам јадење опдвај се воздржував да не каснам.али успеав :D и продолжив со шишето вода во рака....Се чуствувам убаво,сега уште малце ке си леганам и така.

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  16. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Еве ме накратко мене да дадам изјава :rofl: мислев дека ке се здебелам во Македонија но всушност ослабнев уште 5 кг,имам преголема физичка активност и за храна-знам кога ми е доста,се на се од средината на април до сега ослабнев 12 кг :o сега имам 77 кг- но одам напред сигурно но полека :$ :D

На kate21, sesilija, teddybear и 7 други им се допаѓа ова.
  17. Princess-S

Princess-S Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    оваа диета ја држав околу нова година и ослабев околу 6-7кг од 59 до 53 стигнав и многу ми се забележуваше, ама после тоа од се по4нав да јадам и дојдов дури до 62 па сега сум 58 и сега ми е џабе што бев толку упорна. и сега се трудам да не јадам благо и да ја држам диетата, но никако не ми успева :@ :@ а за целулитот да не зборам.. дупло повеке имам сега. Единствен спас е да ја држам цел живот инаку ништо :D

18. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Грешен ден денес многу грешен не е за кажвање колку калори внесов денес :tmi: :x

19. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Денеска беше навистина тежок ден.Како резултат на вчерашниот воден ден денеска на работа ми се слоши,ми се чинеше ке се онесвестам.Потоа дома кога појдов каснав две три тиквички колку да си ја вратам силата и да го почекам ручекот.За ручек правев мазник,и каснав две парчина по мали.Потоа имав гости и каснав две тортини од Винчини што се.Вежбав како и секоја ден и така.Но среќна сум што ги добивам првите коментари дека сум ослабела и тоа бајги.Денеска ми рекоја луѓе што не ги гледам многу често и од кој не очекував дека ке ми речат :D

20. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    Јас вчера, денес и утре ќе одморам од теретана. Не дека ми е тешко, ми недостасува но другарите со кои одам имаат (тешки) проблеми. Што се однесува за јадење, внимавам на калориите но си јадам се.