Ден 155 П: кашкавал и плус чиа пудинг Р: пилешко и зеленчуци В: телешки стек (а може ќе го дојадам пилешкото, седи во фрижидер неколку дена) Планирани 14 000 чекори плус вежбање во теретана. Леси се врача кучи
Ден 4 П: капучино Р: овес, малини, какао, кифличка В: месо, салата, црвено вино Вишок се кифличката и виното, ама не ми е жал ни за едното, ни за другото. Малку беа двете, а многу голема радост ми донесоа .
Ден 156 Појадок варени јајца Ручек салата со пилешко Вечера, стекот што ме мрзеше да го зготвам синоќа
Ден 5, па уште и недела . П: капучино, 4 кифлички со путер од кикирики, калинка и јогурт Р: Салата, 4 ракии, макјато Вишок ми беа една кифличка и 4 ракии . Ама се калорични ракиите, 100 калории во чашка, ќе морам да намалам на 2 некако . Претерав денес, едно 450 калории вишок имам, ама утре е нов ден, идемо даље и пуно боље
Малку болна малку со мрсничко по дома ама се прибирам од утре.Атер екипава Иако ич ама ич немам воља и сила за озбилност.
Ден 157 Појадок 4 јајца со ајвар Ручек пилешко и зеленчуци Вечера телешки стек Миднајт снак, пршута Така е кој не си легнал на време, ќе огладни Важно со вежби и пешачење истрошив над 1000 калории
Ден 6. П: капучино Р: овесни, калинка, какао У: еспресо, цеден лимон В: 2 чаши јогурт, 3 јајца со зеленчук Задоволна сум. По вчерашното претерување, денес малку ред.
вчера ми беше 14 ден па имаше банана за појадок ручек зелка плус краставица салата со плескавица денес ден бр 15 п 0 р зелка краставица и свинско месо се мерев на втора завршена недела и имам плус1.5 кг од минатата недела Ако знам шо се дешава со меен еве на Ама идемо даље вагата мора да попуште кад тад
Ден 158 Појадок 3 јајца со пржени пиперки Ручек динстано свинско и зеленчуци Вечера чиа семе со протеин Вагата мрдна надолу Неколку стотина грама, ама добро е, не се жалам
Тука сум..вчера добро помина денот, каснав и малку благо ама под такоц стрес сум што можам и 300 гр чоколадо да изедам..убаво воопшто благо не јадев, морам да се вратам на таа шема ама тоа од следна недела.. За денес Д јајце варено и лутуца со кришка леб У чоколадирана урма Р немам смислено и нема да имам време ќе каснам некој бадем/лешник В или кисело млеко или ништо
Ден 7. П: две кафиња со млеко Р: ќебапи и пилешки прсти (частење на работа, да не кршам атер ) В: ориз, пилешко, салата Добар беше денот. Утре е среда, сите на рапорт (освен @ALISA0000, си го пројде редот во понеделникот )
ДЕН БР 16 п ЈАБОЛКА р Пиперки полнети со киноа урда печурка и моцарела одозгоре се тоа потпечено В исто од ручекот