Ден 160 Појадок кашкавал и пршута Ручек, свинско и зеленчуци Вечера нема Мора да намалам калории, нешто не ми се вежба деновиве
Ден бр 17 п =0 р риба и салата в мандарини три овошјето ми е грешка што е навечер ама морав нешто благо да јадам
Ден 8. П: овесни со малина и какао, капучино Р: чиа оброк В: салата, сирење, месо, чаша бело вино. Си каснав, ама така беше планот
Браво Ариел . Не се мерив јас ама не сун мрдната ич. Вчера Д кафе со млеко Р баланс оброк и соленки В свинско и салата Денес Д кришка тонус со хумус Р овесни со малина капина јогурт У едно алвиче В стек салата и малку компири. Треба уште да намалам внес на калории но ептен грда смена сум на работа и немам ред на јадење.
Ден 9. П: 2 капучина, цеден портокал Р: овесни, калинка, какао В: мусака, салата У: капучино 180 калории од млекото во кафе. Тотално непотребно.
Ден 161 Појадок цезар салата со помфрит Ручек свинско Вечера чиа семе со протеин вежбање ич, 10000 чекори ко и секој ден што шпартам Помфритот не ми требаше, ама јбг, еднаш се живее
Вчера Ден бр 18 П 0 Р јајца и сланина В сок од портокал Ден бр 19 П јаболка кафе Р боранија В ако сум гладна пола од ручекот Многу се нашибав овој пат па имам за симнување 20 кг
Умна сум деновиве, плус ратсрчана а и се мерев и во минус сум...почнав да читам за аутофагија како да почнам да ја применувам па може и тоа да воведам во режимов мој... За денес Д јајце варено и кришка леб со ајвар У банана Р гравче со салата В само салата е каде ги најде 20кг не зезај..
Дали може и јас да ви се придружам тука? Веќе 8 ден ми е од 20 дневната диета,имам симнато 2 кила.. Ќе ја издржам до крај бидејќи морам да влезам во едни панталони до 1 декември па после тоа ќе продолжам со здрава исхрана. Уште да почнам со вежбање,орбитрекот секој ден ќе почнам да го вртам,ене го стои..
Ден 162 Појадок пршута и кашкавал Ручек мексикансо пилешко со зеленчуци Вечера нема, гладна ќе спијам
Ден 10. П: 2 капучина Р: овесни, калинка, малини, какао, капучино В: ќофте во сос Не е лошо, ама пак 3 кафиња со млеко. Не бе…
Д кришка ржан леб (онај гермаскион)со хумус и грчки јогурт Р малку домашна пита В нек.парчиња сувомеснато и кашкавал,неколку грисини пола чаша швепс(на гости бев) Тешко влагам во колосек ама после тоа што л јакна ми беше тесна ми иде шамар да си манам. Тешка зима ќе биде.
Ден 163 Појадок протеин бар Ручек мексиканско пилешко со салата Вечера пилешко со салата и чипс Две старбакс кафиња со млеко и шеќер Ќе вришти вагата во понеделникот, ама јбг, еднаш се живее
Ден бр 20 вчера П јаболка една Р полнет патлиџан со киноа урда печурка В пола од ручекот Ден бр 21 денес П 2 зелени јабола Р и В ке бидат исот ко вчера полнети пиперка и патлиџани со киноа урда печурка низ пишувањето сум утнала една ден денес завршувам трета недела и утре ми е ден за мерење Нешто не очекувам многу на вага стомакот ми е спласнат лицето ослабнато друго не приметувам рано е
Ден 12. П: капучино, 4 кифлички - 2 солени , 2 благи Р: две кифлички, солена и блага В: риба, салата Стандард за недела, не е за фалење. Кифличките сабајле си ги планирав, ама тие двете на ручек ми беа чист вишок. Не беше готова вечерата, а јас мртва гладна. Ајде, продолжуваме поозбилно .
Уште се тера, ама долг период на стагнација ми се фаќа. Од утре ќе пробам нов начин, ама добро е што сум константна, па не се жалам...