Од утре почнувам ама стварно овој пат Некои лесни вежбички за 2 ипол месеци пп и исхрана прилагодена за доилка ама пак да симнам некое килце и да се хранам здраво
Слава/именден core: Ама реков "не" на торта. Отворив во статистика чисто да видам daily average до сега трите недели и пак сум во исти граници така да I won't beat myself for a day like this. Треба да преќинам да се социјализирам во Сабота.
Слика немам, заборавив да сликам ама ајде денеска: Доручек: 2 јаболки Ручек: Пилешко месо со салата Вечера: Пченка со лимон, шекерец.
Извини што ќе ти се умешам ама те држи ова? Доручеков на пример јас би била прегладна со две јаболки...
+1 на ова Ако не се гледа, I eat eat. Да сакав баш да јадам х2 јаболка ќе додаев путер од кикири или пола рака јатки, или чиа пудинг итн. Во секој случај браво на истрајноста. Јас макс ден и пол би издржала така пред да изедам 3-5к калории за да надохнадам фрустрацијата.
Искрено не почувствував глад некој си екстремен поради тоа што денеска на работа бев од сабајле и дури едавј најдов време да ѓи изедам. Ама да сум дома не би издржала. Се фатив на инает, свадба ме чека и ќе издржам. Јас знам инаку и да се изгладнувам.
Најлошо е да се изгладнуваш, го успоруваш метаболизмот, ништо добро не правиш со изгладнувањето, за кратко време ќе имаш јојо ефект.
Е истово ми се дешава. Бебето ми е мало. Значи некад или доручкувам или не. Ако не сум стигнала да јадам ко што треба прегладнета сум. Штом добијам малце време идам јадам све што можам а тоа секако све нездрави работи. Доручек до сега ми беше било што од фриждер зашто штом ја оставам 10цм подалеку од мене вришти. Ама сфатив дека треба да бидам паметна Мм од утре е дежурен, сега си направив овесни со цимет, утре ќе си додам јаболки и некое оревче и топ.. Морам така зашто иначе отиде телцево и тоа малце што го одржавам.. А да не зборам после колку ми е жал што се прејадувам зашто реално гладна сум прегладнета и не знам што да земам прво..