појадок 1 витанова ручек-една тацна печен компир со пола шоља јогурт вечера-пак ќе јадам јајце, јогурт и краставица утре планирам да си испржам 1 пакетче краби, на 250гр имат само 230 калории, на малце зејтин и пола за ручек пола за вечера, мноогу се вкусни и диетални
Немав апетит денес. Вкупно една чинија палента и пред пола саат таратур. А да, и сабајле капучино, нормално без млеко пијам, затоа што општо млекото не го поднесувам. Следните три дена сигурна сум дека ќе останам на некоја пасирана банана/јогурт/пире затоа што вадам осмица и онака ќе не можам да јадам. Ај некој нека ми каже(по можност Лудото) дали е калорична многу палентата? Лошо ли е за време на диета? Spoiler Најдов некаде на сајтовиве дека нутриционистите ја отценувале со 3-ка според нејзината хранлива вредност и колку е добра за организмот. Некој да потврди/негира?
јас денес успеав да намалам на храна , Појадок чаша јогурт, потоа кафе, Ручек јадев салата од домати и краставици со малце сирење, Сега планирам јаболки две да изедам до вечер и тоа за денес,мора малце построго си се опуштив овие 2 недели. а да и ке заборавев најважно,испив 2 шоли зелен чај и многу чаши вода , ова зелениов чај многу позитивно влијае на мојот метаболизам
Sамо напред девојки и се што ссакате ке постигнете.. Vезбње и се ке се подобри. Sо храната мозе да намалите,кога ке ви дојде апетит тогас нејадете многу ако мозете некое овошје или салат ... A иначе немојте да претерате со апцијна и премалце јадејне. Pоз
Pred 2 godini oslabev 12 kg za 3 meseci. Jadev samo riba,pilesko meso,ovosje,zelencuk so maslinovo maslo i jadev sekakvi zacini,koga me fakase kriza za blago zemav po 1 lazicka med,piev mn voda... NO sekoj den vezbav na Orbitrek na pocetokot po 30 min posle poveke od 1 cas se stopiv kako nisto. Pozz i zapamtete bez napor bez vezbanje rezultatite se minimalni ili nevozmozni.
Јас имам маки со појадокот. Не бива, со ѓеврек не се издржува до 16 и 30 часот. Ручек стандард, дома што има зготвено и салата, и најмногу 1 парче леб. Вечерата - воздух. И вода. Плус 1 час вежбање. Барем 4 кг за 2 недели, само толку .
Точно така, ние самите сме си најголемата пречка. Ајде да и објавиме војна на мрзата и недисциплината
Девојки и јас ви се прикчучувам морам да скинам некое килце ова зимово ме доврши. Јас почнав од вчера и вака: Појадок мусака и краставица салата морам да нагласам малку, а за вечера само салата Денес: ПОјадок ич не ми се вкусни, но бирно ме најадоа, потоа за ручек прженица и салата без леб и за вечера супа Пијам многу вода и веке два дена почнав да трчам. Се надевам дека ќе успеам
Ај диета држам ама ај да почнам да вежбам де Едншка до 2 пати у неделата ке напраам некое стомачно ке дигам нози се трчкам у место ама то је све! Доа друг ден се ми текне нешто друго да праам освен да вежбам. нема лек за мене посеизгледа мрзливо теле сам станала
Eat breakfast like a king, lunch like a prince and dinner like a beggar. Spoiler I did it for one month. Firstly I thought I didn’t make any progress but wow I did it. Feels so fit!
Денес ја утнав работата Џабе толку се засилив ама ја како да одолеам на скарата? Прво јадев салата, потоа скара со лепче потпечено на скара оно неизедов многу ама сепак не ми е убаво и накрај пај кадев мусли иако ич не ми се вкуси
Се маткам со ова слабеењето со недели, и секој пат истото скини две килца па пак врати ги,ама сега решив да си најдам некоја диета кога ќе имам определен режим на исхрана па би било многу поинаку.Ја меркам ова медицинската диета ја има некој праена да ми кажи дали е ефикасна и дали има јојо ефект и тако даље мм ?
Јас ослабев 10 килограми направив пауза и сега почнувам пак. Да ослабам уште некои 5-6 кила за да бидам уште малку со понормална тежина . Инаку сега сум 53 кила а висока 156-7cm Spoiler Малце денес ја утнав работата на училиште јадев бејкролс ама на ручек дома се се изнајадов.. и затоа до утре нема ништо јадење .
Полоша диета од медицинската или уште тако звана диета на Жан Митрев нема! Ја држев еден месец пола месец медицинската, пола на Жан Митрев која впрочем е истата али ај, и ослабнав што ослабнав 10 кила, и после тоа фино лепо за 6 дена 5 кила си вратив. Тој период ми беше еден од најстресните! Плачев, паѓав во депресии, не можев буквално да се приберам. Ми беше многу криво! Кај ништо не јадев цел месец, затоа што оброците беа толку минимални, кај повеќе од пола од тоа што сум ослабела ми се врати експресно брзо. За само 6 дена. Затоа воопшто не ти ја препорачувам! Многу, многу е лоша! Инаку диетава уствари била создадена за луѓе кои итно морале да симнат многу килограми пред операција.. Воопшто не е здрава! На никого не ја препорачувам! Јас би ти ја препорачала УН диетата. Пролистај низ форумов во категорија диети ќе ја најдеш како подкатегорија УН диета. Јас ја држам веќе месец и неколку дена и да не се урочам, резултатите се повеќе од видливи. Многу сум задоволна! Ми останаа уште неполни 2 месеца од неа, за да ја завршам. Очекувам уште некои кило да симнам!
Од денешнава исхрана сум многу задоволна барем до сега појадок: мусли ручек: грав со марула салата вечера: шопска саслта И плус испив 1 ипол литро вода до сега и чај од магданос и зелен чај