Утре влегувам во 3та недела Денешно мени: една шака корнфлекс со кисело млеко, една шака семки, јаболко, неколку маслинки.
Ова мениво за цел ден ти е? Ако да, како побогу ќе издржиш само на оваа храна??? Прочитав во претходните мислења, си пишала дека за 13 дена имаш изгубено 4,5 кг. Вежбаш ли додека ја држиш диетава? И ако да, како имаш сила?
Денешно мени: шака корнфлејкс со кисело млеко, јаболкох2, 2 маслинки, малку кисело млеко и една шака семки
Абе моево да беше црно арно ќе беше, тоа Најљепше жеље со јагода, за ќотек сум. Ама добро изедоа мајка ми и и сестра ми се благо по дома, сега немам искушенија.
Глуп мит е дека не треба да се мешаат јаглехидрати и протеини... Тогаш не треба да се внесува леќа,грав,грашок,соја,семки,јатки. Искрено тргнете ги тие рекла казала работи и почнете да истражувате...
^ Незнам зошто дозволуваш едно парче торта да те излаже Брат ми дома ми носи слатки и ми вика: осети го мирисот само .. Нутелата пред очи ми ја носи. Другарките во школо по цела пастарјмајлија јадат, и пола леб со мешена скара .. И сега јас треба да се откажам од диетата? Доручек: две јајца и малку кисело млеко. Ручек: 2-3 сарми со салата. Вечера: Зеленчукова чорба.
Jas veke dve nedeli sum nesto kako na pravilna ishrana so 61 kg I od utre redovno pocnuvan da vezbam edni vezbi od you tube a se cudam dali da se zapisam na fitness *izvinete za latinicata od mob sum
за моја среќа свајќам дека морам да ослабам за да ми се врати самодовербата и повторно да се почувствувам здрава...имам за симнување окулу 25 килограми па ќе ве замолам за совети подолго време лежев цело време и од апчиња накачив 10 килограми па морам да си ја вратам и кондицијата исто така сите вежби и секакви совети ќе бидат добредојдени...
Почни со броење на калории и создавање на калориски дефицит.А вежби искраено би ти ја препорачала Џилијан Мајклс. fitnes/vezbi-na-jillian-michaels-t15932/
Одамна си кажав себеси дека првиот понеделник од февруари е Денот, така да денеска почнувам пак со вежбање и здрава исхрана, морам да симнам 6-8 килца и да си направам до јули beach body Денеска сум максимално мотивирана
Ти ја препорачувам УН диетата што ја има овде на Фемина многу е добра Еве јас ќе ти кажам мој резултат за малку да те мотивирам денека ми е 18 ден а до сега имам намалено 5,5кг
Денешно мени: корнфлејкс со кисело млеко, една банана, едно јаболко, јогурт 500мл и до после две јајца со кисело млеко
од утре почнувам Диета и редовни вежби.Повеќе е како здрава исхрана, со оглед на тоа што сеа зимава се здебелив сигурно некои добри4/5 кг, зато што ждерам као свиња во огромни количини Епа од утре секое сабајле лажичка мед и исцеден лимон, супи , салати , овошје, мусли, и се она што е здраво(во мене си викам господе помогни ми).И стварно грозна сум, не можам полуматурава и летово да го дочекам со целулит до гуша и стомак до коленици! Иначе иам некои добри 6-7 кила за симнување, доста е Епа ајде, за убо за арно нека е, да се надеваме ќе исдржам. И да, успат да прашам дали дебелее бејк ролс и ѓеврек како ужина за училиште?
Здраво девојки, јас сум нова на форумов ама редовно ве читкам и веќе некое време сакам да се убацам во муабетов Се надевам ќе ја најдам поддршката тука зашто сакам деновиве да се стегнам малце во однос на режим на исхрана и вежбање. Не ми треба драстично симнување на килограмите, само некое килце минус и затегнување. Во принцип се хранам здраво ама овие две-три недели се опуштив малце и престанав со вежбање па сега сакам да се вратам пак на старо зашто деф многу подобро се осеќам кога сум на тој пат. Поборник сум на здраво слабеење и затоа не планирам да држам посебна диета туку здрава исхрана во помали количини на пократки временски интервали. Се надевам ќе успеам бидејќи сум доста падната психички, затоа и одлучив да се зачленам овде зашто гледам дека сите сте дружељубиви и доста активни. Поздрав, па ќе видиме наредни денови кој до каде е.
Денешно мени: шака корнфлејкс со кисело млеко, две чаши млеко, пак кисело млеко и ако ми се пријаде ќе апнам јаболко.
Одамна имам намера да почнам со диета, ама денес, утре и не бидна. Од утре конечно се одлучив да почнам со медицинската диета. Имам околу 20 кила за симнување па ќе се дружиме подолго време.