За појадок си подготвив Јогурт (баланс, чаша ипол) во него ситно сецкани краставичи (1 краставица), малку сиренце колку за вкус и 2 варени јајца (само белките) , исто така ситно исецкани. Одличен избор за појадок и со малку калории а доста корисен. За ручек (кај 19х) ќе сварам домашна супа и горенаведеното. Не сакам ништо друго, убаво ме освежува, малку се разболев овие денови. Ноќеска цела веќер имав температура и само супата од работа си ја каснав. Каков шок на организамот му приредувам секоја недела, нема шанси да се навикне на мојот `ред` и да стагнира. Е така.
Веќе три дена сум на здрава исхрана и веждам, и супер ми оди. Ама утре заминувам во друг град на екскурзија, па сигурно ќе каснам нешто нездраво.Ама ќе се потрудам да не биде така, ветувам. Уште од сега ме гризе совест.
Мислев дека ова хербалајфов ќе ме држи сита додека сум на работа, ама ми се плаче за јадење. До душа испив половина од тоа што мислев, ама сега доцна ми е да правам нова тура. За саат и нешто ќе ручам, од прееска го сонувам печеното коковче дома. Од утре по две тури, една кај 11 и една кај 2, за да го истерам денот. Единствена добра работа на хербалајфов му е тоа што ме тера на вода. Се прелеав од пиење вода, на секои 2 минути во тоалет сум. Кутри бубрези, се изнаработеа Инаку претходнава недела имам симнато 1.5 кг. Главно, за појадок парче двопек и една овошка, за ручек канче кисело млеко, за вечера парче месо и салата. Личи на жан митрев, ама не е Кога ќе размислам, може и ќе му се вратам на режимов. Многу повеќе ми одговара од хербалајф. Ај ќе видам утре како ќе ми пресече паметот. А сега отидов до пиљара да купам едно јаболко додека не сум приумрела.
Луѓенца, вчера шо сум правела, срам ми е дури да кажам Бев на повеќе слави, и се пиеше и се јадеше на големо! И нормално ја прекршив диетата Овие 2 недели ќе се такви, имам обврски, и кога ќе поминат ќе ја држам диетата како што треба! Ветувам!
И јас вчера прекршив, кој може да му одолее на ајвар??? Дечко ми донесол од дома, и во 10 вечерта малцее пробав со 2 кифлички. Но вчера исто така трчав, едно саат време бев на кеј, и пешки се изнаодев мислам дека 3 населби пешки свртев. Денес пак кеј Открив многу вкусни ниско калорични мусли. Превкусни се, и најадуваат многу.
Јас од кога ви пишав дека сум на диета од 2 мај т.е 3, па до сега ослабена сум килограм и 700 грама. Брзо слабеам уште да не прекршам диетава, ама деновиве братучедка ми ќе се породи, па ќе одам во ресторан, ќе има частење и такви работи, значи ништо од диетата, ама ај од еднаш ништо не е. Инаку не се откажав од благо само после 19 часот ништо не јадам. Функционира. :up:
4 ден и веке 2 килограми помалку испробана диета аткинсон додуша и не ја осекам како диета оти баш ми одговра исхрана од месо и салатки
Еве јас незнам што ќе беше со мене наместо да ослабам јас плус кила додавам. Еден месец вежбав аеробик плус јадам поздраво. Овошје за појадок, ручек без леб, благо ептен ептен ретко, пијам вода, на газирани пијалоци не ни помислувам и онака не ги сакам, јадам салати. И ништо не се случува со телово. Прекинав аеробик почнав со поинтензивни вежби од јутуб па ќе видам резултати за уште еден месец. Ви се чудам на тие што брзо симнувате килограми. Блазе вас!
Јас од благото не можам да се откажам.Барем еднаш на ден морам да каснам. Реков дека ќе јадам помалку но после си реков нема потреба да држам диети и така само во стомакот сакам да ослабам, во другите делови од телото никако. Единствено не јадам навечер, тоа веќе некое време го правам и се навикнав.Апетит во тој период ич немам. Исто така, не јадам чипсови.Многу, многу ретко. Инаку имам и едно прашање, овие грисиниве, веројатно ги знаете: се нискокалорични или не?
Го почнав денот како што треба - со јаболко, дојде пладне и се мислев дали да му се фрлам на хербалајфон во фиока, или да тркнам до дуќан по кисело млеко. Се навикнав да јадам кислео млеко, баш ми е убаво. И викам ај да не излегувам, нека биде хербалајф. Одам во кујна да земам млеко, а таму ме пречекува здела полна со мали швајцарски чоколатца. Претпоставувам дека погодувате кој погоди во борбата меѓу чоколатцата и хрбалајф И да беше само тоа... Следуваше непланирана средба во Крин. Пријателката стигна прва и ми го нарачала стандардното - макијато, лимонада и пире од костен. Мислам, и ја да стигнев прва ќе го нарачав истото И за крај едно динстано телешко со салата, да го завршам денот како што треба, исто како што го почнав А ова измеѓу... крв да ми се стори. Крв, не целулит.
44.5 ако те интересира. Мојот нов рецепт. http://instagram.com/p/nrAFvYSjL-/ Само 10 грама јаглехидрати П.С ако сум реален и искрен не значи дека не треба да продолжиш. Вагата ви е како религија,не треба толку често да се мерите. Исти калории има како чипсот. Си згрешила ако мислиш дека “интегрално“,посно или без шеќер е ниско калорично. Ниско калорично е зеленчук,овошје протеини.
Штеф еднаш викаш да исфлиме благо леб газирано да се нафрлиме повеке на овошје и зеленчук и варено/печено месо е сега во аткинсон баш тоа и го јадам знаци салата +месо или +јајца /риба знаци салата и протеини јадам и млечни производи и што и фали на таа исхрана? Знам јас дека првите изгубени килограми ми е всушност храната што била во мене одшто сум се прејадувала али за недела време почнува да с етопи и салото не моше да е само вода и мускул затоа што влегувам во кетоза нели и знам дека е штетно успат
Зашто долготрајно е најдена дека има шанса за кардиоваскуларни болести. https://www.youtube.com/watch?v=zTuK6QKBvcc
Дали со константно конзумирање на здрава храна која би вкулучувала по 3/4 литри вода и 1 литар зелен чај на ден, супи, овшје, зеленчук, по една кришка леб и мала количина од она што е за ручек, мусли со млеко, јогурт и малку месо би можела за два месеца да изгуам околу 7 килограми? Од физичка активност првиот месец ќе вежбам фокус т25 и 30 day shred, а вториот месец исто фокус, и ripped in 30.Исто така возење на точак и пешачење плус за време на викенди и 3 дена на фитнес вежби со тежина? Ај поискусните малку совет?
Што после 10 дена имаш ли решение за тоа? Ако си во калориски дефицит секако дека ќе изгубиш кг. И направи си добар план. Не значи дека со вежбање дома ќе ги добиеш оптималните резултати.